​Emisiunea, lansată de platforma Dreptul la banking, emisiune printre ai cărei parteneri media se numără Hotnews este concepută sub forma unui concurs de cunoștințe generale pe teme financiare, iar gazda emisiunii este Cabral.

La taclale si paraleFoto: Dreptul la Banking

În primul sezon al “La Taclale și Parale” vor fi cinci ediţii, difuzate săptămânal pe Facebook pe pagina @DreptulLaBanking și pe www.dreptullabanking.ro, sâmbăta, de la ora 11.00, până pe 22 august 2020.

La fiecare emisiune, Cabral va avea și un invitat special alături de care va dezbate subiecte relevante și utile din piața financiar-bancară. Se acordă un premiu per ediţie a show-ului online, câștigătorul urmând să primească un voucher eMAG în valoare de 500 lei. Participanții sunt invitați să se înscrie în perioada campaniei pe platforma www.dreptullabanking.ro la concursul "La Taclale și Parale" , completând în mod corespunzător secțiunea aferentă cu datele lor de contact. În fiecare săptămână se va face o extragere electronică pentru concursul din săptămâna respectivă și vor fi anunțați câte 10 participanți pe ediție.

Aceştia vor intra în emisiune prin intermediul Zoom și vor răspunde la întrebări legate de educația financiară cu ajutorul telefonului, printr-un chestionar pe platforma Kahoot! Câștigătorul este identificat automat de platformă în funcție de rapiditatea și corectitudinea răspunsurilor. La emisiuni sunt așteptați concurenți cu vârsta minimă de 18 ani, persoane care își doresc să capete noțiuni de educație financiară într-un mod interactiv și plăcut.

Show-ul online își propune să interacționeze cu cât mai multe persoane interesate și astfel, la fiecare ediție, cei care o urmăresc primesc un cod cu ajutorul căruia pot intra în joc pentru a-și măsura cunoștințele financiare. Regulamentul concursului este disponibil, în mod gratuit, oricărui participant pe platforma www.dreptullabanking.ro.