​Ford a anunțat că a fost depistat un al doilea caz de infectare cu Covid 19 la fabrica din Craiova, iar persoanele care au fost în contact cu angajatul respectiv au fost notificate. Precedentul caz de infectare fusese depistat în luna mai. Ford a reluat pe 4 mai prpducția la Craiova, cu o serie de măsuri speciale de siguranță.

Ford PumaFoto: Ford

Ce spune Ford

“Vă confirmam că ieri seara (23 iulie), unul dintre angajțti noștri de la fabrica Ford Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

Siguranța angajaților Ford este prioritară pentru noi. În acest sens, am notificat toți angajatii care s-au aflat în contact apropiat cu persoana diagnosticată pozitiv, solicitându-le să se adreseze medicului de familie.

Am urmat pe deplin toate protocoalele globale Ford în vigoare și lucrăm îndeaproape cu Direcția de Sănătate Publica Dolj, în legătură cu acest subiect.

Vom monitoriza situația și vom respecta toate instrucțiunile autorităților locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea coronavirusului."