Fostul ofițer MAI care a băgat în carantină Spitalul Gerota scapă de dosarul penal. Procurorii spun că „nu s-a putut stabili cert, cu argumente științifice” că el a fost sursa infectării

de D.D.     HotNews.ro
Miercuri, 22 iulie 2020, 9:14 Actualitate | Esenţial


Spitalul Dimitrie Gerota
Foto: MAI
Fostul ofiter MAI care a mințit medicii de la Spitalul Gerota, spunând că n-a fost plecat în străinătate, și ar fi infectat zeci de persoane și cadre medicale a scăpat de dosarul penal, procurorii susținând că „nu s-a putut stabili cert, cu argumente științifice, împrejurarea în care persoana internată s-a infectat și dacă aceasta a fost sau nu sursa infectării cvasi-generalizate din Spitalul de Urgență „Profesor Doctor Dimitrie Gerota””.

Dosarul în care fostul ofițer MAI era acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor și fals în declarații a fost clasat.
 • În perioada în care făptuitorul a călătorit în Israel, Israel și Palestina nu se aflau pe lista zonelor cu transmitere comunitară extinsă pentru care se recomanda carantinare, respectiv autoizolare la domiciliu, motiv pentru care, atât făptuitorul, soţia acestuia, cât şi ceilalţi membri ai grupului organizat cu care a călătorit nu aveau nicio obligaţie în acest sens, la întoarcerea în România din Israel.
Procurorii mai susțin că acesta a călătorit în Israel, Israel și Palestina când acestea nu se aflau pe lista zonelor cu transmitere comunitară extinsă pentru care se recomanda carantinare, respectiv autoizolare la domiciliu.
 • Cercetările au stabilit că nicio persoană dintre cele care au călătorit împreună cu făptuitorul (80 de persoane) nu a fost confirmată cu virusul SARS COV-2, fapt care, alături de alte probe administrate a dus la excluderea scenariului de infectare cu coronavirus a făptuitorului în cadrul călătoriei în statul Israel.
Potrivit procurorilor, nicio persoană dintre cele care au călătorit împreună cu fostul ofițer(80 de persoane) nu a fost confirmată cu virusul SARS COV-2, fapt care, alături de alte probe administrate, a dus la excluderea scenariului de infectare cu coronavirus în cadrul călătoriei în statul Israel.

În ceea ce privește ,,Formularul de evaluare a riscului infecțios la internare”, semnat de ofițer la momentul internării la Spitalul de Urgență „Profesor doctor Dimitrie Gerota”, Parchetul General spune că acesta este un document intern și a fost introdus și atașat foii de observație clinică generală la inițiativa medicului epidemiolog, formularul întocmit fiind aprobat la data de 23.06.2017 în cadrul Comitetului Prevenire Infecții Asociate Asistenței Medicale, scopul principal al acestui formular fiind depistarea existenței infecțiilor.
 • "Prin Hotărârea CNSSU nr. 3/2020 s-a introdus un chestionar pentru evaluarea riscului de îmbolnăvire cu COVID-19 la pacienţii care se prezintă UPU/CPU/Camera de Gardă, ca măsură specifică în vederea prevenirii şi combaterii răspândirii coronavirusului în cadrul spitalelor.
 • Necompletarea conformă a unui astfel de formular, impus prin autoritatea statului, poate constitui elementul material al infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”, ceea ce în prezenta cauză nu se aplică, pacientul asumându-şi prin semnătură un formular intern, adoptat anterior apariţiei pandemiei de Covid-19 .
 • Infracţiunea de „fals în declaraţii” presupune ca acţiunea făptuitorului de a declara necorespunzător adevărului să aibă ca scop producerea unei consecinţe juridice, iar potrivit legii sau împrejurărilor declaraţia în sine să servească la producerea acelei consecinţe urmărite. Cercetările efectuate nu au identificat consecințe juridice produse prin răspunsul neconform oferit de făptuitor", mai susțin procurorii.
Bărbatul de 60 de ani, fost ofițer de Poliție, a fost internat din 5 martie la Spitalul Gerota. El a ascuns autorităților că fusese plecat în Israel, de unde s-a întors în 26 februarie. La momentul internării, el declarase pe propria răspundere că nu a călătorit în afara ţării în ultimele două luni. El s-ar fi simțit rău și a mers la spital în 3 martie, a doua zi s-a întors la serviciu, iar în 5 martie a mers din nou la spital și a fost internat. În 9 martie s-a confirmat că are coronavirus.

După confirmarea diagnosticului în cazul său, Spitalul Gerota a intrat în carantină, mai multe cadre medicale, între care și managerul unității, șefa secției ATI, fiind diagnosticate cu COVID-19.

Bărbatul este pensionar al MAI din 2015, a fost șef la două poliții de sector și apoi director al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Acum, el lucrează la ADP sector 4. Șeful ADP Sector 4, Marian Goleac, a confirmat pentru Libertatea că bărbatul a intrat în contact cu cei 120 de angajați ai direcției și, mai mult, a împărțit mărțișoare.

În urma anchetei epidemiologice, s-a constatat că acesta a împărțit mărțișoare în 2 martie la Amenajarea Domeniului Public sector 4.

Pe 11 martie, procurorii au deschis dosar penal pe numele polițistului pensionar bolnav de COVID-19.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

10641 vizualizari

 • +81 (91 voturi)    
  Pt securisti e nevoie de argumente stiintifice (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:17)

  Gryphus [utilizator]

  are 60 de ani, e pensionar SPECIAL, probabil in 89 era unul din aia care tragea in populatie
  • +24 (44 voturi)    
   sa fim increzatori (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:03)

   Captain Obvious [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   o sa intervina avocatul poporului
    #showComment#showComment#showComment#showComment
  • -13 (39 voturi)    
   Aloo!!! Dreapta!!! (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:21)

   CetateanulRoman [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   Veniti zilnic cu chestii din astea si vreti sa iesim la vot?
   Zilnic ni se demonstreaza ca sinteti habarnisti, ca suferiti de prostie grava si ca pusi in functie sinteti impotenti, blocati fara puterea de a lua o hotarire buna.
   Sa nu dati iar vina pe electorat, si data trecuta a stat acasa fiindca nu avea dece si pentru cine sa iasa. Nu faceti decit sa convingeti ca au avut dreptate.
   Da, ceilalti sint mai nemernici si voi mai prosti. Gulgutierii proaspat adunati in partid nu se pun, ei au ca program politic gargara si hipstereala.
    #showComment#showComment#showComment#showComment
 • +63 (73 voturi)    
  Falsul in declaratii (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:18)

  TheRealGicaContra [utilizator]

  Nu se pedepseste?
  • +47 (55 voturi)    
   Daca minte un gunoi bugetar, nu se pedepseste (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:41)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui TheRealGicaContra

   Pedepsele sunt pentru noi, cei care n-am plecat inca.
    #showComment
  • +29 (39 voturi)    
   Nici nu e asa de important (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:29)

   Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui TheRealGicaContra

   daca este sau nu militeanul sursa infectiei din Spitalul Gerota.
   Cel mai important este ca, in plina Molima a unei boli in Romania, si de care Militeanul era constient ca exista, el a mintit in Declaratii la Spital. Zadarnicind astfel Combaterea Epidemiei.
   Militeanul nici macar nu era in Israel in interes de Serviciu ca sa pretinda eventual ,,secretul Interesului de Serviciu".
   Militeanul nu a zburat in Israel, in interes de serviciu, intr-un avion militar fara sa treaca prin Vama.
   Militeanul a trecut prin Vama de la Aeroport ca un cetaten obisnuit. Orice Serviciu Secret strain mai important putea afla relativ usor ca militeanul a zburat in Israel.
  • -6 (22 voturi)    
   care fals?! (Miercuri, 22 iulie 2020, 12:20)

   poxim [utilizator] i-a raspuns lui TheRealGicaContra

   În martie se anunța cu surle și trâmbițe următoarele: „ Pe numele fostul ofițer MAI a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, fiind acuzat că ar fi infectat zeci de persoane, pacienţi şi cadre medicale de la Spitalul de urgenţă „Dimitrie Gerota”. Pe bune?! Chiar mai este cineva care crede asta în 22 iulie 2020?!
   Ați văzut cum arăta un astfel de formular pe care trebuia să-l completezi?!
   Aici, în articol, este prezentat un astfel de formular: https://gazetadecluj.ro/scenariul-de-la-suceava-se.../...
   In formular singura întrebare la care cineva putea să nu recunoască ceva (în caz că avea de recunoscut ceva) era întrebarea nr.2, care zice așa: „Ați călătorit în ultimele 14 de zile în țări/zone* cu transmitere comunitară extinsă a COVID-19?”
   La această întrebare găsiți răspunsul aici: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/israel/
   Omul s-a întors din Israel, conform presei locale, în 26 februarie (https://www.digi24.ro/.../coronavirus-mai-pacientul-de-la...), iar în 26 februarie Israelul avea raportate fix 2 cazuri de COVID-19. Atât, DOUĂ CAZURI de COVID-19!!! Ce probabilitate era ca acest fost angajat MAI să fi contactat acolo virusul?!
   Deci, ce ar fi trebuit să declare?! Venea dintr-o zonă cu transmitere comunitară extinsă?! La ce vă ajută să bateți câmpii de 4 luni de zile, să supuneți omul și familia lui unui linșaj mediatic?! A văzut cineva formularul pe care l-a completat omul?! Nu cumva altcineva este responsabil de împrăștierea virusului în acel spital și s-a cautat a se mușamaliza situația prin găsirea unui alt țap ispășitor?! Chiar niciun jurnalist nu a încercat să pună cap la cap aceste informații publice și să nu fi observat că se mediatizează agresiv o minciună? Nu cumva sursa infectării are legătură strânsă/directă cu noile numiri în funcție de acolo?!
   Au trecut de-atunci aproape 5 luni.
   Judecați cu capul vostru! Rețineți: în 26.02.2020 (ziua revenirii lui în țară), Israel avea raportate (cumulat) doar 2 cazuri!
    #showComment#showComment#showComment
  • +5 (9 voturi)    
   ba da (Miercuri, 22 iulie 2020, 15:41)

   bancher [utilizator] i-a raspuns lui TheRealGicaContra

   Exact asta am spus mai sus, falsul in declaratii e incriminat si pedepsit de codul penal.
 • +57 (65 voturi)    
  Va coperiti intre voi (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:18)

  AdrianIulian [utilizator]

  Si pe urma va suparati ca populatia nu mai are incredere in voi si nu va mai vrea. Este ceva normal!
  • +8 (18 voturi)    
   La cine te referi? Cine e vinovat (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:45)

   Ephemeris [utilizator] i-a raspuns lui AdrianIulian

   ca un procuror e mafiot si da decizii cu dedicatie?
    #showComment#showComment
 • +32 (40 voturi)    
  pe bune? (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:21)

  CetateanulRoman [utilizator]

  si profilul genetic al virusului ce a provocat boala la contacti?
  MAI rasfirati baieti....
 • +48 (58 voturi)    
  Incredibil (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:21)

  DSS [utilizator]

  adica exista dovada negru pe alb ca a mintit cand a declarat ca nu a calatorit in strainatate, dar nu raspunde deloc?
  Evident ca nu se poate stabili 100%, dar se poate stabili cert ca a mintit si ca e sursa probabila. In rest se poate pronunta instanta

  Nu-mi fac nici un fel de sperante pt dosarul 10 august, Scurtu e un procuror general foarte diferit fata de Lazar.
  • +8 (10 voturi)    
   nici adnu nu e 100% (Miercuri, 22 iulie 2020, 13:51)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui DSS

   e 99.95% sau ceva de genu asta
   eu zic sa eliberam toti infractorii ca nu e 100% sigur

   sa fim seriosi
   MAI si-a scapat protejatu cu pensie speciala!
 • +38 (50 voturi)    
  Justitia româna (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:24)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  A fist si este principalul stâlp de apărare al statului securisto-mafiot, adică al celor care au ucis in 1989 pentru a-si anexa tara sa o jefuiasca, precum si al urmasilor lor.
  • +27 (33 voturi)    
   sa fim corecti - este vorba de procurorul de caz (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:53)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Care a propus clasarea cazul.

   Procurorii sunt un element de mare cernere in sistemul de justitie din RO - stia 4 case si Mustata de ce era buna inregimentarea si controlarea acestora.

   Un dosar prost instrumentat de procuror nu are sanse sa fie bine analizat si judecat, asta in afara faptului ca procurorul de caz poate propune clasarea cazului iar seful procurorului semneaza, cred ca de ce mai multe ori, ca premarul, actul de incetare a urmarii penale.

   Mare rusine pentru procurorii romani.

   PS
   Tot procurorul stabileste incadrarea juridica si daca a omis sa incadreze si fapta reclamatului ref. declaratie mincinoasa care este o fapta penala - aleluia...Poti contesta in instanta dar cum dosarul s-a constituit in REM - aleluia forever...

   PPS
   nu ma mira ca romanii, in general, nu dau decat scuipati peste justita din RO.

   Dar pe magistrati ii doare fix in basca pentru ca au salarii barosane, unii muncesc de le sar capacele, dar multi altii aduna floricele pe campii la aceeasi bani, iar pensiile evident ca sunt speciale pentru niste persoane atat de speciale. Este corect? cred ca NU>
    #showComment
  • +3 (7 voturi)    
   viorel (Miercuri, 22 iulie 2020, 12:37)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   catarama (si nu numai el, evident) te aproba.
 • +26 (38 voturi)    
  rusine (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:26)

  Captain Obvious [utilizator]

  suntem o natie nenorocita
  • +19 (27 voturi)    
   NU (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:55)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Captain Obvious

   Unii sunt niste nenorociti si ar trebui reeducati, scuipati din sistem si inlocuiti cu altii mai buni, mai bine educati, mai corecti.

   7 ani de acasa conteaza enorm in viata de zi cu zi.
 • +32 (42 voturi)    
  Și dacă sunt dovezi certe, e chestie de protocol.. (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:28)

  BEDE [utilizator]

  Măi să fie! Și atunci când sunt dovezi certe, e chestia că este rău protocolul dintre DNA și SRI....
  Minunată justiția românească. CUm îi apără doar pe infractori și victimele infracțiunilor nu capătă nici un fel de compensație.
  • +3 (9 voturi)    
   e (Miercuri, 22 iulie 2020, 13:51)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui BEDE

   acolo nu a fost doar protocolu...
   la diicot a fost si plata pt ca a inchis dosaru 10.08...
   inchizi dosaru, scapa sotu!

   apropos pnl cu ce e diferit de psd daca pune oameni fara aviz CSM ?!

   eu am zis pnl e pa... daca mai pica pnl cu psd in turu 2 imi anulez votu !
 • +31 (43 voturi)    
  Romania e o mizerie de tara (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:32)

  emil bobu [utilizator]

  in care gunoaiele angajate la stat sunt zei, iar noi ceilalti ne indreptam spre iesire.
  • +15 (21 voturi)    
   Avem cea mai frumoasa (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:30)

   aducatoruladevarului [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   tara din lume. Pacat ca este ocupata de o populatie ticaloasa.
 • +28 (32 voturi)    
  /// (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:33)

  GemstonePig [utilizator]

  Pai asa este evident ca nimeni nu e vinovat de nimic ca doar nu scrie pe ARN-ul virusului dela ce vecin de tramvai e luat. Si daca stai fara masca in spital la ATI comatosi poti sa spui ca de fapt este o sansa sa-l fi luat acasa de la admin de bloc cand ai platit intretinerea. Asta e scapare tip CCR, nu e vinovat pentru ca e cadru de nadejde
  • +5 (5 voturi)    
   care intretinere?? (Miercuri, 22 iulie 2020, 14:21)

   Jegul Cristian Ioan [utilizator] i-a raspuns lui GemstonePig

   PIna in februarie, sigur, mergeam la admin si plateam intretinerea.
   Dar din martie chiar dumnealui a insistat sa platim online, prin e-bloc, si merge foarte bine si repede!

   Militianul a facut fals in declaratii, nu a spus ca a fost in Israel, dar pentru condamnare trebuiea ca acuzarea sa duca martori care sa jure ca au vazut virusii sarind de pe invinuit!
 • +26 (32 voturi)    
  medicii din Gerota (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:43)

  Dodel540 [utilizator]

  Deci dna doctor, sefa ATI ,care a stat intubata saptamani si aproape a fost declarata decedata a luat de fapt virusul din piata sau de la vecinul de bloc nu-i asa?
  ma intreb cum se simte acum
  • +12 (14 voturi)    
   corect , ai dreptate (Miercuri, 22 iulie 2020, 11:45)

   wizard_mefisto [utilizator] i-a raspuns lui Dodel540

   Ar trebuii medici care au suferit din cauza acestui ticalos , sa iasa in strada si sa faca o declaratie de presa , sa vada lumea cum se judeca si se claseaza cazuri pe banda rulanta.
    #showComment
  • 0 (4 voturi)    
   dna doctor are cunoștință de sursă (Miercuri, 22 iulie 2020, 16:56)

   poxim [utilizator] i-a raspuns lui Dodel540

   dna doctor știe precis de unde a luat virusul. Și da, nu l-a luat nici din piață, nici de la vecinul de bloc și nici de la ofițerul MAI.
 • +24 (34 voturi)    
  Predoiule si Vela (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:43)

  BomboIsBack [utilizator]

  Asa se aplica legea in Romania? In fiecare zi, cate o clasare cu cantec !
  • +5 (11 voturi)    
   Si in fiecare zi (Miercuri, 22 iulie 2020, 12:59)

   Zache58 [utilizator] i-a raspuns lui BomboIsBack

   mai scade un procent PNL-ul.Au avut ghinion cu virusul.Pandemia a scos la iveala adevarata fata,asta pentru cei care mai aveau dubii sau uitasera.Cum se zice pe la noi:Fiecare pasare pe limba ei piere.
  • 0 (0 voturi)    
   Buzoianul Predoiu,prietenul intim al (Joi, 23 iulie 2020, 10:37)

   Rescator [utilizator] i-a raspuns lui BomboIsBack

   celor două pupeze hoțomane-Udrea și Bica ,este
   de mult timp în slujba Mafiei Roșii,Cupola Ciumei
   Roșii și a tuturor infractorilor din toate coteriile
   politice,numite greșit partide.
 • +25 (31 voturi)    
  nam (Miercuri, 22 iulie 2020, 9:44)

  idealogul [utilizator]

  Stirea e foarte buna deoarece s-a confirmat cine conduce cu adevarat Romania.
  • +12 (24 voturi)    
   PSD = PNL = HOTIA (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:45)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui idealogul

   PSD = PNL = HOTIA
 • +12 (22 voturi)    
  in final, totul se plateste (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:13)

  revo [utilizator]

  Orice abuz se plateste. Natura, viata, societatea au nevoie de echilibru, au propriile legi, care functioneaza implacabil.

  Astazi, MAFIILE politica, financiara, judiciara, secreta, armata si politieneasca duc abuzul la extrem. Isi inchipuie ca sunt zei pe pamant, cu totul deasupra Legii si ordinii, in afara lor, ca ei le fac.

  Vor plati. Poate ca va dura, dar intr-o buna zi, poate nu acestia, de azi, dar urmasii lor cu siguranta vor plati. Cu sange. Se intampla periodic in istorie.

  Abuzati, abuzati!
  • +5 (7 voturi)    
   politicieni chiar vor sa vada (Miercuri, 22 iulie 2020, 11:53)

   wizard_mefisto [utilizator] i-a raspuns lui revo

   paharul umplut cu deznadejdia care a cuprins populatia vazand ca de 30 de ani batem pasul pe loc si parca o luam si inapoi la cateva capitole ( unul este educatia , care este baza unei tari ) .
 • +17 (21 voturi)    
  Si ce (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:29)

  aducatoruladevarului [utilizator]

  va mirati ma asa ca vitelul la poarta noua? Nu va era clar de la inceput ca nu va pati nimic?
 • +6 (16 voturi)    
  Lantul dictaturi .... (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:32)

  ABBV [utilizator]

  se strange usor usor ....dar sigur. Probabil urmeaza viscol. Tineti haine la indemana.
 • +20 (24 voturi)    
  De ce?! (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:44)

  wweesstt [utilizator]

  Oameni buni, lucrurile nu se schimba in tara decat prin proteste masive in strada! Nu inteleg de ce nimeni nu organizeaza proteste impotriva pensiilor speciale?! Unde sunt toate persoanele, organizatiile, ong-urile care ne-au chemat in strada in februarie impotriva ordonantei 13, ordonanta data de ciuma PCR(si bine am facut ca am iesit atunci), de ce nu ne cheama si acum, pt ca problema pensiilor speciale este cel putin la fel de importanta ca si ordonanta13?! De ce?! De ce?! Chiar mai suntem dispusi sa tot platim privilegii de tot felul?! Sau stam cu capul plecat si ne tot votam aceeasi calai de 30 de ani?! De ce?!
  • -8 (18 voturi)    
   te-au chemat serviciile secrete (Miercuri, 22 iulie 2020, 11:57)

   Dodel540 [utilizator] i-a raspuns lui wweesstt

   atunci te-au "chemat" in strada serviciile secrete (ori cine crezi ca organiza pe facebook toate protestele , chiar si cel din 10 august).
   Doar nu vrei sa te cheme in strada pentru eliminarea pensiilor speciale , adica si ale lor.
   Daca nu te-ai prins pana acum , asta e.
    #showComment
 • +17 (27 voturi)    
  il fac scapat pe apevistul criminal (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:54)

  catelu [utilizator]

  Iar apoi autoritatile se mira de ce nimeni nu respecta restrictiile lor. Ei se fac ca aplica legea iar noi ne facem ca o respectam.
 • +6 (10 voturi)    
  cine si ce l-o fi facut scapat? (Miercuri, 22 iulie 2020, 10:58)

  Absurdistanul [utilizator]

  oara sotia lui este de aceeasi parere?
 • -9 (13 voturi)    
  Logica primul depistat e primul infectat... (Miercuri, 22 iulie 2020, 12:11)

  luciannn [utilizator]

  Logica primul depistat este primul infectat, poate tine in unele tabloide, talkshow-uri, sau pe unele site-uri, dar intr-o instanta de judecata nu va tine niciodata...

  E cam acelasi lucru cu: primul mirosit este primul care s-a dat cu parfum...
 • +14 (18 voturi)    
  :)) (Miercuri, 22 iulie 2020, 12:33)

  nahir [utilizator]

  :)) :))
  Mda, nu el a fost sursa infectarii cu SARS-Cov 2 la spitalul GEROTA, desi pana la el nu mai fusese nimeni internat cu virusul respectiv. Stiintific adica, nu asa, oricum.
  Fufa cu care afost in Israel e de vina si nevasta-sa pt. ca n-a stiut ca e inselata.
  Vin si securistii astia cu niste explicatii de 2 bani, la fel cum fac chinezii.
  Mai lipseste sa se spuna ca Otzil, cadavrul zapezii din Alpi, vechi de 5000 ani, este de vina. Sau mamutii gasiti prin Siberia.
 • +11 (17 voturi)    
  document intern = nu e fals in declaratii (Miercuri, 22 iulie 2020, 12:35)

  Nevermind [utilizator]

  Deci in ORICE declaratii sau documente cerute de institutii, inclusiv banci, care nu sunt formulare aprobate si eventual publicate in monitorul oficial, putem scrie ce vrem, ca e ok? Misto "logica"
 • +3 (9 voturi)    
  avea dreptate (Miercuri, 22 iulie 2020, 13:02)

  martel55 [utilizator]

  plavanul la Bruxelles, noi nu avem probleme cu statul de drept, stim sa musamalizam eficient cazurile controversate: Caracal, 10 august, virgil chitac, acum inca un cadru de nadejde al sistemului este albit..avem guvernul meu, procurorii mei, justitia mea, mai lipseste parlamentul meu ca totul sa se poata face in spatele usilor inchise
 • +5 (5 voturi)    
  corb la corb (Miercuri, 22 iulie 2020, 13:22)

  severeanu [utilizator]

  Dr. Victor Gomoiu și-a făcut dușmani în cercurile înalte când a declarat că tipografii pe care i-a operat au fost împușcați (în 13 decembrie 1918) cu gloanțe ale poliției și nu cu cele provenite din armele rămase din război, pretins folosite de manifestanți.
 • +5 (7 voturi)    
  cum zicea buica: (Miercuri, 22 iulie 2020, 13:24)

  Cib Ara [anonim]

  "ce charla de om "...
  da daca nu avea musca pe caciula de ce s-a internat ca -l doare picioru ???
  si de ce nu a declarat curat si cinstit pe unde a umblat ? de ce a negat la internare ca a fost la o plimbarica?
 • +5 (9 voturi)    
  cum sa le fie frica infractorilor (Miercuri, 22 iulie 2020, 13:47)

  qwerasdf [utilizator]

  cand toata lumea poate sa fure si sa dea in cap... si apoi sa scape?
 • +9 (13 voturi)    
  cum (Miercuri, 22 iulie 2020, 13:48)

  liviu_ [utilizator]

  sa bagam colegu nostru militian la puscarie

  ce inseamna "nu s-a putut stabili cert cu argumente stiintifice"?!
  e un fel de "boss vrem sa-l scapam pe asta si sa nu parem corupti, hai sa bagam niste termeni pomposi sa pice prostii in plasa"

  mie mi se pare un "ba pe-a matii" dat de justitia romana poporului (inca unu dupa ala cu dosarul 10 august de la DIICOT).
  deci ori psd, ori pnl tot dezastru ala e in justitie!

  la ce dracu meritati ma pensii speciale?! ca daca ne-am lua dupa rezultate inafara de vreo 10 procurori si 5 judecatori toti ar trebui sa primiti pensia minima!
 • +4 (4 voturi)    
  veselie maxima (Miercuri, 22 iulie 2020, 19:53)

  Filbert [utilizator]

  Procurorii si-au revenit, in sfirsit, au trecut de partea 'poporului' si lucreaza cu spor la clasarea dosarelor exact ca pe vremea insorita a ilustrului si cinstitului bombonel.
  A inceput deja cheful in studiourile varAntena3, e liber iar la furat!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by