Romi Varga, care a înşelat zeci de persoane imitând vocile unor vedete, reținut de mai multe ori, a comis o nouă înșelăciune, el fiind prins de polițiștii din București. De data aceasta, el primise 2.000 de lei de la reprezentantul unei fundații, după ce anterior îl contactase telefonic și, recomandându-se ca fiind o persoană publică, i-a cerut suma de 12.000 lei pentru o cauză umanitară.

Persoana retinuta de politieFoto: Facebook / Politia Romana

Luni, potrivit Poliției Capitalei, poliţiştii au prins un bărbat în vârstă de 38 de ani, imediat după comiterea unei infracţiuni de înşelăciune, faptă comisă în sectorul 1.

Conform sursei citate, bărbatul a fost prins după ce primise suma de 2.000 de lei de la reprezentantul unei fundaţii. Anterior, el îl contactase telefonic pe directorul instituţiei și, recomandându-se ca fiind o persoană publică, i-a solicitat suma de 12.000 lei pentru o cauză umanitară.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la audieri, ulterior fiind reţinut, precizează Poliția Capitalei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit reprezentantului fundației.

Bărbatul reținut este Romi Varga, care a înşelat zeci de persoane imitând vocile unor persoane publice precum Nadia Comăneci, Angela Similea sau Mona Muscă. De-a lungul timpului, el a fost reținut de mai multe ori.

Romi Varga a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce, în 2003 şi în 2007, a imitat vocile fostelor prime doamne Nadia Constantinescu şi Nina Iliescu şi a cerut în numele lor sponsorizări de la diverse societăţi, a scris Libertatea. De asemenea, în 2010 el a fost prins de polițiști după ce a pretins că ar fi fiica fostului preşedinte, Norina Constantinescu, şi a cerut bani de la reprezentanţii mai multor firme.