O femeie din Târgu-Mureș care călătorea cu trenul spre București a făcut live pe Facebook în timp ce se certa cu polițiștii care îi cereau să poarte mască. Aceasta a spus că obligativitatea purtării măștii este o regulă de ”îmbotnițare” și a acuzat membrii guvernului de satanism. ”În curând vor da un OUG prin care să ne oblige să ne punem 3 botnițe pe bot, o să ne aducă lesa și o să ne arate cuștile în care urmează să ne bage, asta înseamnă supunerea în fața unor aberații”.

politisti in trenFoto: Captura video

Discuția cu polițiștii:

Poliție: Dacă nu știți să respectati niște reguli.....

Femeie: Dar ce reguli nu am respectat?

Poliție: Să purtați mască. V-ați suit în tren și..

Femeie: Eu nu pot să vorbesc cu botniță, domnu' meu.

Poliție: Am înțeles ! Atunci nu vorbiți!

Femeie: Dar trebuie să vorbesc, dar ce în România nu avem voie să vorbim?

Poliție: Dar dumneavoastră credeți că dacă ne filmați acum ne intimidați?

Femeie: Păi da, tocmai, nu vreau să intimidez pe nimeni.

Poliție: Vă rog frumos puneți masca că altfel veți coborî cu noi la următoarea stație. Vă invit cu noi și nu o să fie confortabil. Vă rog frumos respectați niște reguli.

Femeie: Niște reguli de botniță! De îmbotnițare!

Ulterior, femeia a făcut un alt live pe Facebook în care vorbea despre ”un tren al groazei, patrulat de polițiști” și acuza membrii guvernului de satanism.

”În curând vor da un OUG prin care să ne oblige să ne punem trei botnițe pe bot, o să ne aducă lesa și o să ne arate cuștile în care urmează să ne bage, asta înseamnă supunerea în fața unor aberații, legi de genocid introduse de Arafat și de criminalii din Guvernul României. Sunt sataniști cu toții. Au dat tunuri, au băgat legea masturbării, adică legea educației sexuale, au făcut transplant de organe, nu au făcut autopsii persoanelor declarate de Covid, au făcut afaceri cu măști, urmează să ne bage și căști și în cămăși de forță pe cei recalcitranți”, a spus femeia care a încheiat prin a spus că ”virusul oricum nu există”.