Sebastian Ghiță, care a fugit în Serbia în 2016 pentru a scăpa de arest, se află în aceste zile alături de familie și de prieteni în Mykonos, una dintre cele mai scumpe destinații din Marea Egee, preferată de turiștii cu posibilități, inclusiv de mulți români, scrie Libertatea. Ziarul a publicat mai multe imagini cu omul de afaceri, trimise de cititori.

Sebastian GhitaFoto: Agerpres

Înconjurat de circa 20 de persoane, familie, copii și prieteni, Ghiță a fost văzut vineri pe o plajă, iar duminică seara pe terasa altei plaje din Grecia. În pantaloni scurți, într-o cămașă albă, cu picioarele goale în nisip, patronul Asesoft și al România TV stătea de vorbă la un pahar de vin.

Ulterior, el s-a mutat la o masă amplasată mai aproape de mare, în timp ce în jurul lui era organizată o petrecere. Alături de Sebastian Ghiță în Grecia se află și fratele acestuia, Alexandru Ghiță, cel care a fost trimis în judecată anul trecut de DNA pentru evaziune fiscală.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă se află în Serbia din decembrie 2016, când a fugit din țară pentru a scăpa de arest. Ghiță - care are pe rolul instanţelor şi parchetelor din România mai multe dosare penale - anunța că a primit azil politic în Serbia.

Citește mai mult pe Libertatea