​Înscrie-te ONLINE, fără taxe de înscriere și înmatriculare, la una dintre cele 7 facultăți ale Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București). O educație la USAMV București deschide o lume plină de oportunități.

Fii #extraordinar la USAMV BucurestiFoto: USAMV Bucuresti

3400 de locuri, din care peste 2200 de locuri la buget, sunt disponibile la cele 7 facultăți ale USAMV București, pentru studii universitare de licență și master.

Spunem START Admiterii ONLINE, o nouă etapă în evoluția învățământului universitar. Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București este alături de absolvenții examenului de bacalaureat pentru a face un nou pas important al vieții lor. Studenții noștri învață de la cei mai buni profesori să se adapteze la o stare și o lume în schimbare. În mod particular, USAMV Bucureşti a inițiat anul acesta un plan de sprijin în valoare de 1 milion de euro pentru combaterea efectelor crizei Covid-19.

Ne adaptăm continuu schimbărilor prin care trecem și ne dorim să fim cât mai aproape de tineri, să ii asigurăm că înscrierea la facultatea dorită se face în condiții moderne si accesibile tuturor.

Admiterea în USAMV București se face anul acesta FĂRĂ taxă de înscriere și FĂRĂ taxă de înmatriculare.

Înscrie-te acum ➡️ usamv.ro/admitere

Dar, înainte de a da CLICK pe www.usamv.ro/admitere, ca viitor student, pentru a fi sigur că faci pasul potrivit, acceptă provocarea USMAV:

Fii #extraordinar. Alege!

o Alege să fii propriul decident pentru viața și cariera ta. Alege oferta USAMV și vei avea un loc de muncă sigur, stabil și interesant, după terminarea studiilor universitare. Conform statisticilor actuale, circa 95% dintre studenții universității sunt angajati în primele 6 luni de la absolvire.

o Alege oferta USAMV și poți beneficia de toate resusele științifice, didactice, materiale, financiare și relaționale puse la dispoziție de universitate:

  • Spații de învățământ și cercetare, stațiuni didactice și experimentale specifice facultăților;
  • Cel mai frumos campus studențesc din România – 40 hectare;
  • Peste 4000 locuri de cazare;
  • Peste 4000 de burse anuale;
  • Relațiile internaționale și acreditările stabilite de USAMV cu alte universități din lume. Mai multe informații pe: www.usamv.ro

o Alege să-ți urmezi pasiunile și dorințele în viață și carieră, nu doar indicațiile primite de la părinți, rude, prieteni. Apelează la: consiliere.usamv.ro

Am inițiat grupuri de WhatsApp dedicate Admiterii Online unde candidații se pot clarifica facil și rapid cu privire la orice fel de nelămuriri.

Vrei să explorezi modul în care știința se aliniază la subiecte precum agricultură, silvicultură, horticultură, peisagistică, tehnologii și biotehnologii, geniu rural, amenajarea teritoriului și dezvoltare durabilă, conservarea mediului și management, sănătatea animalelor/medicină veterinară? Cele 7 facultăți ale USAMV, cu cele 60 de programe de studii universitare de licență și master, sunt concepute pentru a vă forma baza științifică necesară confruntării cu marile provocări și actualități, oferindu-vă, de asemenea, experiența practică necesară pentru a începe o carieră de success.

Înscrierea pentru concursul de admitere în cadrul USAMV București se va desfășura în perioadele:

*pentru studii universitare de LICENȚĂ:

- 6-25 Iulie programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii și Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală

- 6-22 Iulie programul de studii Medicină veterinară - Facultatea de Medicină Veterinară

*pentru studii universitare de MASTER:

- 26 iunie -7 Iulie, pentru programele de studii organizate de Facultatea de Medicină Veterinară

- 1-18 iulie pentru programele de studii organizate de toate celelalte 6 facultăți din cadrul USAMV București.