Deputatul PSD Adrian Solomon, amendat de Poliție pentru că, împreună cu un alt coleg deputat PSD, Irinel Stativă ar fi făcut scandal într-o șaormerie din București și nu ar fi purtat mască în interior, susține că este victima unui linșaj mediatic „care se pare că are la bază cele 140 de milioane de euro date de către guvernul Orban ca să cumpere presa”.

Adrian Solomon la saormerieFoto: Captura de ecran

„Poate primesc odată procesul verbal să pot să mă apăr. Deocamdată văd că e un linșaj mediatic care se pare că are la bază cele 140 de milioane de euro date de către guvernul Orban ca să cumpere presa. Dacă pentru asta au dat banii, înseamnă că i-au dat degeaba. Puteau să folosească banii pentru lucruri mai interesante decât să înjure toată ziua presa pe Solomon și pe Stativă”, a declarat Solomon pentru publicația Barladulmeu.ro

Întrebat dacă regretă ceva, Solomon a răspuns: „Că nu mi-am pus masca la intrare astfel încât să nu dau posibilitatea unor interpretări exagerate. În primul rând n-am înțeles de ce un vânzător la șaormerie este prelungirea forței coercitive a statului”.

---

Citește și: