Doi deputați PSD - Adrian Solomon şi Irinel Stativă - au fost amendați de polițiști cu 2.600 de lei, după ce au refuzat să poarte mască într-un fast-food din sectorul 3 și au făcut scandal. Poliția a fost chemată de patronul localului, iar cei doi au continuat scandalul și după sosirea poliției.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliției Capitalei, în această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi a fost solicitată de agenții de paza ai unui fast-food din sectorul 3 să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, fiind recalcitrant.

Polițiștii au mers la fața locului, iar bărbatul a continuat scandalul, înjurându-i pe polițiști. Alături de el se mai afla un bărbat care, la rândul său, a avut un comportament similar, conform Poliției Capitalei.

Cei doi bărbați au fost amendați cu 2.600 de lei pentru "provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public".

Surse din Poliție au declarat pentru News.ro că este vorba despre deputații PSD de Vaslui Adrian Solomon şi Irinel Stativă. Deputatul Adrian Solomon este președintele Comisiei de muncă din Camera Deputaților.

Solomon a fost amendat cu 1.600 de lei, iar Stativă cu 1.000 de lei.

Cei doi le-ar fi spus poliţiştilor inclusiv că ei le plătesc salariile şi că nu sunt demni de haina pe care o poartă.