Preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, afirmă că, la nivelul Capitalei, PNL-USR-PMP nu vor avea candidaţi comuni la sectoare şi „nu vor exista liste comune împotriva PSD” pentru alegerile locale.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Astăzi, bucureştenii trebuie să ştie că, din păcate, nu vom avea candidaţi comuni la sectoare, nu vor exista liste comune împotriva PSD. Iar asta se întâmplă pentru că în USR unii oameni cu putere de decizie îl urăsc mai mult pe Nicuşor Dan decât PSD şi nu vor accepta un Consiliu General ales de el alături de care să-şi facă campanie”, a scris luni, pe Facebook, Tomac, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP spune că nu a existat niciodată o întâlnire PNL-USR-PMP pentru a desemna candidaţi şi liste comune împotriva PSD, deşi preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, „i-a împărtăşit propunerea de a avea candidaţi comuni PNL-USR-PMP la sectoare”.

„Din păcate, este tot mai clar că acest lucru nu se va întâmpla, iar în această situaţie ştim bine ce urmează. O campanie sub semnul pandemiei, în care primarii în funcţie îşi vor face propagandă pe bani publici pentru a comunica cât de mult le pasă de sănătatea cetăţenilor. Iar noi, ceilalţi, ne vom continua păruiala publică şi căutarea vinovatului pentru eşecul răsunător ce deja se anunţă! PMP, în aceste condiţii, va face ce trebuie şi vai de soarta celor care ne-au subestimat!”, mai spune el.