Mai multe accidente și tamponări au avut loc marți dimineață în Sectorul 2 al Capitalei, după ce Supercom, firma care se ocupă de salubrizare, a curățat șoselele cu apă amestecată cu o soluție uleioasă. Firma a fost amendată de Poliția Locală cu 10.000 de lei, iar străzile au fost spălate din nou, după câteva ore, scrie Libertatea.

accidente in sectorul 2Foto: Captura

Mai mulți șoferi au postat pe rețelele de socializare imagini în care se vede cum asfaltul s-a transformat într-un "patinoar”.

Contactat de Libertatea, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat că au avut loc două accidente și 20 de tamponări din cauza soluției cu care au fost spălate străzile.

"Noi de obicei dăm cu apă, dar firma spune că a avut o urmă de soluție în ea. A fost amendată firma și facem verificări, face și Supercom verificări, să vedem cum a apărut acea urmă de soluție în apă”, a declarat Popescu.

Brigada Rutieră a anunțat că firma Supercom a fost amendată cu 5.000 de lei, după ce "pe mai multe artere din sectorul 2 s-a format o peliculă glisantă care a pus în pericol siguranța participanților la traficul rutier". Polițiștii de la Rutieră precizează că au fost înregistrate 21 de apeluri și s-au produs mai multe evenimente rutiere.

CITEȘTE ȘI:Compania Supercom nu are licență din 2014 pentru a face curățenie în Sectorul 2 din București, dar Primăria a tot prelungit prin acte adiționale contractul încheiat în 1999