Un bărbat de 45 de ani a fost reținut în cazul agresiunii armate din Sectorul 1 al Capitalei, care a avut loc vineri, el urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, anunță Poliția București, preluată de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Urmare a evenimentului de ieri (vineri - n.red.), unde un bărbat a fost agresat și împușcat cu o armă neletală pe o stradă din Sectorul 1, vă informăm că astăzi (sâmbătă - n.red.) un bărbat, în vârstă de 45 de ani, bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore”, anunță sursa citată.

Individul urmează să fie prezentat magistraților cu propunere legală.

Un bărbat a fost bătut și împușcat cu un pistol cu bile, vineri după-amiază, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. Potrivit Poliției, victima a fost dusă la spital.

Poliția Capitalei spune că a fost sesizată prin apel 112, la ora 15:40, că un bărbat a fost împușcat și agresat pe o stradă din sectorul 1. La fața locului au mers polițiști de la Secția 5, iar din primele date a reieșit că bărbatul a fost împuscat cu un pistol cu bile.

El a primit îngrijiri medicale de la echipajul sosit la fața locului, apoi a fost transportat la spital. Conform sursei citate, victima este constientă și în stare stabilă.