Cine vrea să combată discriminarea în România: un fost polițist trimis în Parlament de Dan Diaconescu, un fost prefect PSD cu probleme la gramatică și un preot pentru care homosexualitatea aduce „prejudicii plenitudinii omului”

de Luminița Pârvu, Clarice Dinu     HotNews.ro
Vineri, 26 iunie 2020, 7:54 Actualitate | Esenţial


Sedinta Parlament
Foto: AGERPRES
Un fost polițist, acum senator PSD, care a votat interzicerea referirilor la identitatea de gen în școli, un inginer mecanic, fost prefect de Covasna, cunoscut pentru pozițiile anti-maghiare, și un consilier patriarhal se află printre cei 26 de candidați pentru un loc în Colegiul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, care vor fi audiați luni în Parlament și votați marți.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) este autoritatea de stat autonomă, sub control parlamentar, care își desfasoară activitatea în domeniul discriminării. Prin discriminare se înțelege orice deosebire, excludere, restricție sau preferință pe baza criteriilor prevăzute de legislația în vigoare. Criteriile stabilite de legislația românească sunt: rasă, naționalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, sex, orientare sexuală, vârstă, handicap, boală cronică necontagioasă, infectare HIV, apartenența la o categorie defavorizată, precum și orice alt criteriu care are că scop sau efect restrângerea, înlăturarea recunoașterii, folosinței sau exercitării, în condiții de egalitate, a drepturilor și libertăților.

Diaconu: Identitatea de gen e o discutie mult prea filosofică

Diaconu Andrei Nicolae este senator PSD și vizează un loc în Colegiul CNCD. El este fost polițist, anchetat 15 ani de zile într-un dosar privind trafic de mașini și achitat prin prescriere. „A fost o prostie cap coadă”, comentează el, dând vina pe procuror, același care „a soluționat cu ghilimele și dosarul Revoluției”.

Diaconu a ajuns în Parlament în 2012 pe listele PP-DD-ului lui Dan Diaconescu, pe care l-a părăsit peste doi ani pentru UNPR, ca să ajungă peste alți doi ani în PSD.

Diaconu a fost până de curând favorit pentru șefia CNCD, însă în ultimele zile acesta si-ar fi pierdut susținerea, urmând a fi simplu membru.

Senatorul PSD a votat în senat pentru interzicerea oricăror referiri la identitatea de gen în școli. Întrebat de HotNews.ro de ce a votat astfel, Diaconu a confundat inițial proiectul cu cel referitor la educația sexuală, insistând că „este bine să prindem din urmă Europa dar sunt o grămadă de alte domenii în care suntem în urmă și unde ar trebui să facem pași mai mari”.

Ulterior, el și-a justificat votul susținând că „probabil fiind o societate mai tradiționalistă, nu suntem încă pregătiți pentru schimbări bruște de atitudine față de anumite subiecte și eu zic că mai trebuiesc depuse eforturi din partea celor interesați ca să convingă majoritatea că diavolul nu este ascuns după astfel de mici deschideri”.

Întrebat ce este identitatea de gen din punctul său de vedere, Diaconu a răspuns că „e o discutie mult prea filosofică inclusiv pentru cei care și-o doresc ca să o tranșăm noi acum în două fraze”. „Părerea mea este, nu stiu, poți avea incertidutine cu privirea la ceea ce esti...ești bărbat în corp de femeie, dar pașii ăștia s-au depășit demult. Acum se fac operații, căsătorii, se fac pași câștigați demult. Nu cred eu că mai sunt astfel de probleme”.

El a adăugat că din punctul său de vedere „se face prea mare tam-tam despre acest lucru (identitatea de gen-n.r.) de parcă ar fi lipsă de alte subiecte și că nu trebuie să ajungem înspre discriminări pozitive, înspre minoritatea care să dicteze majorității”.

Grama are probleme cu limba română

Un alt politician care râvnește un post în CNCD este pesedistul Horia Grama, inginer de meserie, fost prefect de Covasna (2001-2005). Grama a fost deputat în perioada 2008 – 2016, iar înainte de a fi parlamentar a fost directorul SC Tuşnad SA, prefect al judeţului Covasna, director de vânzări la Bibco SA Biborţeni şi directorul general Perla Covasnei – Biborţeni. Înainte de 1989, a lucrat doi ani ca inginer stagiar la Întreprinderea minieră Căpeni. Ulterior, el a fost șef al Agenției Nucleare și pentru Deșeuri Radioactive. El a fost demis de Guvernul Orban în decembrie anul trecut.

Horia Grama a avut luări de poziție anti-maghiare de-a lungul timpului.

Scrisoarea de candidatură depusă la Parlament este plină de greșeli gramaticale. Grama a scris „î-mi depun”, în loc de „îmi depun”, a despărțit greșit în silabe substantivul „apartenența”, a scris „judicial” în loc de „judiciar”(ulterior a corectat).Mavrichi, scrisoare către CNCD în 2013: „Homosexualitatea ignoră rânduiala firii, fapt ce aduce importante prejudicii plenitudinii omului”

PMP l-a propus în CNCD pe consilierul partriarhal, Ionuț Mavrichi. Acesta este un cunoscut teolog ortodox cu doctorat în sociologie, cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti. A fost reprezentantul Patriarhiei Române în cadrul Grupului de Rugăciune din Parlament timp de doi ani (2018/2019).

În 2013, Mavrichi a semnat, alături de alte 254 de persoane, o scrisoare de susținere a liberalului Puiu Hașotti și a pictorului Sorin Dumitrescu care făcuseră declarații homofobe.

„De asemenea, ne exprimăm convingerea că homosexualitatea ignoră rânduiala firii, fapt ce aduce importante prejudicii plenitudinii omului. O facem pentru solidarizare cu dl. senator Puiu Hașotti care a fost de curând în atenția Consiliului. Minoritatea homosexualilor din România este tolerată, însă va trebui, la rândul său, să învețe să prețuiască acest respect precum și valorile tradiționale ale românilor”, se arată în scrisoarea transmisă CNCD și smnată și de Ionuț Mavrichi.

26 de persoane şi-au depus candidatura, la Parlament, pentru cele şapte locuri vacante din Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Printre candidaţi se numără actualul preşedinte al CNCD, Asztalos Csaba, propus de grupurile parlamentare ale UDMR. Pe listă se mai află şi actualii membri ai Colegiului Director al CNCD, printre care Luminiţa Gheorghiu, Ilie Dincă, susţinut de grupul parlamentar al minorităţilor naţionale, Cristian Jura, Tatiana Sandu, Claudia Popa, susţinută de grupurile parlamentare ale PNL.

Candidează, de asemenea, fostul secretar de stat în Guvernul Dăncilă Doru Frunzulică,Marta-Iozefina Bencze, Florin Danciu (consilier parlamentar la Comisia pentru sănătate şi familie de la Camera Deputaţilor), Ioana Enache, Horia Grama (consilier la Cancelaria preşedintelui Camerei Deputaţilor), Noni-Emil Iordache (consilier în Guvern), Radu Potcoavă (regizor), Luminiţa Gabriela Pruteanu, Valentina Filofteia Şerban (solistă de muzică populară), Daniela Ştefănescu (consilier superior în corpul de control al prim-ministrului), Dan Tănasă (fost jurnalist independent), Laurenţiu Tănase (fost membru al Colegiului CNSAS, fost secretar de stat în Ministerul Culturii), Mădălina Tomescu, Daniela Tontsch (membru în Consiliul General al Institutului Român pentru Drepturile Omului), Andrei Bursucă, Lavrin-Ioan Covaci.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

7388 vizualizari

 • +13 (55 voturi)    
  evul mediu întârziat (Vineri, 26 iunie 2020, 8:11)

  Coresponedntu [utilizator]

  se va propune inclusiv schimbarea numelui din CNCD în Consiliul Național pentru Instaurarea Inchiziției.
  • -1 (11 voturi)    
   No no (Vineri, 26 iunie 2020, 11:59)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Coresponedntu

   Consiliul Național de Combatere a Detenției
   Practic orice Condamnat la Pușcărie este Discriminat de Oamenii Cinstiti !
 • +12 (38 voturi)    
  O,da, cine ar lupta mai bine pentru discriminare (Vineri, 26 iunie 2020, 8:20)

  xolv [utilizator]

  decat cadrele de partid scolite la Academia Stefan Gheorghiu SNSPA.
  • -8 (34 voturi)    
   nop (Vineri, 26 iunie 2020, 9:47)

   Point [utilizator] i-a raspuns lui xolv

   cred ca raspunsul cel mai corect este la cele doua ziariste/ti de feisbuc sau tuiter(ma iertati doamnelor/domnilor,am doar 4 clase)
   dansele/sii ne vor explica academic si cu grafice ca e normal ca un copil de 3 ani sa fie zapacit de cap si sa creada ca de fapt e fata si nu baiat sau asisderea
   iar cei de clasa 5 sa invete noi pozitii sau folosirea corecta a vibratorului.ahhh poate(gen fluid) ziarist~ vor sa ne plimbe copiii prin spectaolele de lumini si curcubee si barbati/femei in seminudul gol care incearca introducere unui hidrant in cele orificii.
   dar de drepturile zoofililor ce parere au destinsele ong-iste?pai pe aia cine-i apara?
   de aceea este necesara academia de studii de gen.si educatie sexuala obligatorie in scoli de la cele mai mici varste.
   si nu uitati,blm conteaza
   • -1 (3 voturi)    
    10% din mame sunt sub 20 ani (Vineri, 26 iunie 2020, 18:08)

    jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui Point

    Adica cel mult 18 si un pic la conceptie.
    Or fi unele rrome, dar nu numai.
    Inteleg ca oarecum paradoxal copii in afara familiei sunt mult mai frecventi la tara. Familia traditionala!
    Sa se numeasca oricum, dar ar fi bine ca de la nivelul liceului sa nu le mai zica doar sa se spele pe maini, ci si ca e naspa sa te trezesti cu un plod pe care nu il vrea nimeni...
 • -6 (48 voturi)    
  Oficial (Vineri, 26 iunie 2020, 8:39)

  idealogul [utilizator]

  A inceput inchizitia ateilor.
  Nu crezi ca barbatii menstrueaza si nasc copii (cum faceau de exemplu celebrul cuplu Decebal si Traian)!!!! Rusine rasist intolerant cu white priviledge.
  In numele tolerantei inchizitia ateilor este intoleranta cu tine.
  In Faza 1 - esti ban-at din mediul virtual (facebook, twiter, paypal etc.), esti dat afara din servici, esti pus sa repeti la nesfarsit scuze publice umilitoare, daca esti dat in judecata primesti o amenda care te face muritor de foame pe restul vietii.
  Urmeaza Faza 2.
  • +11 (31 voturi)    
   Corect! Trebuie si majoritatea protejata (Vineri, 26 iunie 2020, 9:56)

   CezarN [utilizator] i-a raspuns lui idealogul

   trebuie si majoritatea protejata de minoritati agresive, inventate peste noapte, cu finantari sulfuroase dar consistente si cu acces nelimitat la massmedia si informatii cu care pot santaja politicienii si asa vai mama lor.
  • -9 (25 voturi)    
   Faza 2 (Vineri, 26 iunie 2020, 10:03)

   tudor74 [utilizator] i-a raspuns lui idealogul

   Incepe cu asul din maneca al ateilor, care de fapt sunt idolatori ai singurului zeu CONFIRMAT in tot universul si anume Monstrul Zburator din Spaghette, slavite fie tentaculele lui!

   Toti o sa purtam o strecuratoare pe cap, zi si noapte, o sa vedeti voi!

   Stiu eu sigur, am citit biblia ateista, atent deghizata in meniurile de pizza care le gasesti in toate restaurantele!

   Haha ! Nimeni nu o sa poata sa opreasca jihadul pastafarian! Slavite fie Tentaculele Sfinte!
   • +6 (10 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 26 iunie 2020, 10:48)

    [anonim] i-a raspuns lui tudor74

   • +1 (15 voturi)    
    Inainte sa vorbesti (Vineri, 26 iunie 2020, 11:03)

    2016 [utilizator] i-a raspuns lui tudor74

    de monstri zburatori si alte bazaconii "filozofice", mai pune mana pe gramatica limbii romane, ca dai cu bata-n balta!
 • -8 (42 voturi)    
  deci... (Vineri, 26 iunie 2020, 8:46)

  simplex [utilizator]

  Hotnews vrea sa arate ca oamenii astia nu inteleg identiatea de gen si ca sunt agramati si homofobi.

  Poate ca identitatea de gen nu conteaza in Romania. Eu din cate stiu avem doar barbati si femei pe planeta asta iar restul consider ca sunt boli mintale. II compatimim desigur pe cei care cred ca sunt alt gen doar ca ... corona ... economia ... sunt un pic mai importante pentru societate.
  • -3 (23 voturi)    
   lel (Vineri, 26 iunie 2020, 11:00)

   Georgiana1995 [utilizator] i-a raspuns lui simplex

   Propaganda vestică la greu,să ne omoare identitatea,să fim ca ăia de afară,momâi spălate pe creier
  • -3 (3 voturi)    
   Poate, dar scot in evidenta SINECURILE (Vineri, 26 iunie 2020, 18:16)

   jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui simplex

   Adica niste idioti utili vor presta cum le canta cineva de la partid.
   De dimineata citeam de porcul ala de la comisia SRI - a avut contracte de constructie pe la Galati. Competenta maxima la controlul SRI-ului.

   Copilul de azi nu e credul, majoritatea stiu exagerat de multe de la varste fragede - educatia e mai buna decat asa zis controlul.
   10% dintre mamele din anii trecuti erau adolescente
 • +18 (36 voturi)    
  aveti dracului grija pe cine votati (Vineri, 26 iunie 2020, 9:02)

  cristi_an [utilizator]

  si poate nu mai avem parte de articole d-astea pe viitor
 • +15 (23 voturi)    
  Amatori (Vineri, 26 iunie 2020, 9:17)

  robyzs [utilizator]

  Sa ne amintim cum Nicolicea cu facultatea la 40 de ani la distanta schimba legile justitiei sub coordonarea lui Tudorel Toader pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea?
  • +5 (7 voturi)    
   Ciordache (Vineri, 26 iunie 2020, 12:00)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui robyzs

   Cu Studiile lui la Bălți
  • +2 (2 voturi)    
   esti optimist, Nicolicea a inceput-o dupa 50 (Vineri, 26 iunie 2020, 18:23)

   jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui robyzs

   la privata, fabrica de diplome Spiru Haret,
   la Drobeta,
   la fara-frecventa,
   la simulatan 3-in-1 cu copila si nevasta (nici alea prea mintoase - dar cu pile acum e la Transgaz),
 • +3 (33 voturi)    
  de acord (Vineri, 26 iunie 2020, 9:36)

  exis [utilizator]

  daca ar fi fost o feminista cu parul verde, aboslventa de stiinte sociale, un travestit neinteles si un imberb simpatizant al lui lenin, ar fi fost in regula!
 • +21 (23 voturi)    
  trebuie sa intelegeti (Vineri, 26 iunie 2020, 9:36)

  gopo2016 [utilizator]

  aia nu se lupta sa ajunga acolo ca sa apere drepturile unora sau altora, se duc acolo pt bani extra la salariul, cine stie ce pensie si bonusuri se dau ca au aceasta functie, stati linistit, ei tot oameni de baza a celor care i-au trimis acolo sint, nu dau doi bani pe cei oropsiti, vor doar bani extra , in rest fiecare cu ce il doare
  • +2 (14 voturi)    
   exact (Vineri, 26 iunie 2020, 11:47)

   baronul stanganbuch [utilizator] i-a raspuns lui gopo2016

   acest consiliu al educatiei si culturii socialiste ar trebui desfiintat, oricum e profund daunator, cine are probleme de discriminare se poate adresa justitiei.
   E doar o adunatura de sinecuristi, membri de partid care trebuie rasplatiti intr-un fel sau altul.
 • +18 (24 voturi)    
  La fel cum.... (Vineri, 26 iunie 2020, 9:37)

  ggiiggii [utilizator]

  Fochistul ajungea cel mai puternic om intr-o fabrica( pe linie de partid...PCR)...la fel si in zilele noastre moderne, toti analfabetii si oportunistii cu gura mare ajung sa decida viitorul unei intregi tari.
  Oameni cu clase mai putine decat trenul, cu viziuni extremiste sau prosti ca noaptea...sunt pusi in pozitii cheie....de ce?

  Pentru ca au gura mare.
  Pentru ca nu au coloana vertebrala.
  Pentru ca ar face orice pentru bani si putere.
  Pentru ca sunt oportunisti si "coate goale, mate fripte".
  Pentru ca...intai tipa, injura si dau cu pumnu...inainte sa se intrebe "de ce"?
 • -3 (35 voturi)    
  Partinic articolul. (Vineri, 26 iunie 2020, 9:40)

  Lok [utilizator]

  Doar cei care corespund progresismului sunt buni?
  • +7 (21 voturi)    
   ce e partinitor in asta?? (Vineri, 26 iunie 2020, 9:57)

   cristi_an [utilizator] i-a raspuns lui Lok

   "un fost polițist trimis în Parlament de Dan Diaconescu, un fost prefect PSD cu probleme la gramatică și un preot pentru care homosexualitatea aduce „prejudicii plenitudinii omului” "
   • -4 (16 voturi)    
    Ceilalti nu sunt cu nimic mai buni. (Vineri, 26 iunie 2020, 11:09)

    Lok [utilizator] i-a raspuns lui cristi_an

    Fosti consilieri, un regizor, o solista. Portaru lu Dragnea imi pare tot mai decent.
  • -1 (21 voturi)    
   lel (Vineri, 26 iunie 2020, 11:09)

   Georgiana1995 [utilizator] i-a raspuns lui Lok

   Bineînţeles,nu ai văzut că de ceva timp s-a schimbat ceva pe HN? Zici că e VICE...Agenda
   • -5 (7 voturi)    
    E la fel peste tot. (Vineri, 26 iunie 2020, 11:21)

    Lok [utilizator] i-a raspuns lui Georgiana1995

    Sunt in trend nici mai mult nici mai putin decat restu.
   • +2 (8 voturi)    
    Critica Adusa Penalilor si sau Jigodiilor (Vineri, 26 iunie 2020, 12:32)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui Georgiana1995

    Iti repugna ? Asta este Agenda Ta
 • +8 (30 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 26 iunie 2020, 10:04)

  [anonim]

  • 0 (20 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Vineri, 26 iunie 2020, 10:50)

   [anonim] i-a raspuns lui

   • +3 (3 voturi)    
    momentan la noi nu (Vineri, 26 iunie 2020, 20:03)

    koala1712 [anonim] i-a raspuns lui

    dar ia uita-te la ce lege au pasat canadienii in privinta a ce pronume sa folosesti cand dai de indivizi din astia
  • 0 (18 voturi)    
   lel (Vineri, 26 iunie 2020, 11:10)

   Georgiana1995 [utilizator] i-a raspuns lui

   Aşa e afară
  • 0 (10 voturi)    
   :D (Vineri, 26 iunie 2020, 14:35)

   Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui

   Conform ministerului adevarului, turmei si mass media, esti un extremist de dreapta ;)
 • +1 (11 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 26 iunie 2020, 10:44)

  [anonim]

 • -3 (21 voturi)    
  De ăilalți nu spun în titlu nimic, despre cum (Vineri, 26 iunie 2020, 10:49)

  revelare [utilizator]

  gândesc.
  Dar preotul are dreptate, orice ar spune toți criptocomuniștii deghizați în gânditori progresiști:
  homosexualitatea este contra naturii, dacă nu v-ați gândit până acum. Și este și contra dezvoltării durabile.

  Asta ca să începeți să cugetați.

  Și dacă facem mișto de PieSDi-ști numindu-i la figurativ muiști, atunci homosexualii sunt muiști la propriu. Poate să afirme careva, că este altfel.
  Și să fim bineînțeleși: dacă le place asta, să trăiască cumvor, în liniștea caselor lor, dar să nu vină să ceară căsătorie (pt că asta este pentru protecția copiilor) și nici să ceară să adopte copii, pt că nu poți cere ceva ce nu ești a priori capabil să produci.

  Asta este exact la fel cu sloganul societății comuniste: de la fiecare după puteri, fiecăruia după nevoi.
  • -3 (19 voturi)    
   lel (Vineri, 26 iunie 2020, 11:11)

   Georgiana1995 [utilizator] i-a raspuns lui revelare

   Se vrea ruperea societăţii. O societate unită este foarte puternică,şi nu este pe placul "autorităţilor"
   • +3 (11 voturi)    
    Unita in Infractiuni ? (Vineri, 26 iunie 2020, 12:33)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui Georgiana1995

    Asta i pohta ta ?
 • -4 (22 voturi)    
  lel (Vineri, 26 iunie 2020, 10:57)

  Georgiana1995 [utilizator]

  Foarte bine fac! Văd că HN a început cu idei ca VICE .Suntem creştini buey,nu ne mai bagaţi pe gât propaganda vestică
  • +5 (15 voturi)    
   Crestini ca Pomohaci, Birladeadu (Vineri, 26 iunie 2020, 12:34)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Georgiana1995

   Si alti Pradatori Sexuali in Sutane ?
   Te rog exprima ceea ce simti tu ca inseamna crestin !
   • 0 (10 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 26 iunie 2020, 13:07)

    [anonim] i-a raspuns lui un domn

   • -5 (13 voturi)    
    lel (Vineri, 26 iunie 2020, 13:07)

    Georgiana1995 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    Valorile creştine,nu valorile bisericeşti.Biserica e propagandă,e tot e corporaţie :)
    • +5 (11 voturi)    
     @altiro (Vineri, 26 iunie 2020, 13:46)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui Georgiana1995

     Vine imediat si itzi da cu cristelnitza in cap
 • +4 (10 voturi)    
  plenitudine (Vineri, 26 iunie 2020, 11:22)

  revo [utilizator]

  Ma rog, fiecare cu parerea lui: daca-l intrebi pe Episcopul de Husi, de exemplu, el ar putea sa spuna ca s-a simtit foooarte implinit! Taman ce fuse eliberat, acum 2 sapatamani, ca resimtea neplenitudinea...

  Popa asta vorbeste de funie in casa spanzuratului: cate "prejudicii" s-or fi produs in manastiri si biserici, daca si in Dealul Patriarhiei au fost prinsi in fapt! Ar fi bine sa intre pe youtube, sa se documenteze, sunt cateva cazuri.
 • -3 (9 voturi)    
  Nu ar trebui sa existe CNCD (Vineri, 26 iunie 2020, 13:10)

  cripop88 [utilizator]

  Articolul pleaca de la premiza ca acei oameni cred ca acel consiliu chiar combate discriminarea, ceea ce este total fals. Acei oameni isi doresc sa fie numiti acolo pentru ca stiu ca existenta acestui consilui este o abominatie. Niste unii cocotati in varful statului decid ce poti sau nu sa spui, fac propaganda politica si isi regleaza conturile pe banii cetatenilor.
 • -1 (13 voturi)    
  CNCD trebuie desfiintat (Vineri, 26 iunie 2020, 13:49)

  jondo [utilizator]

  E un fel de Minister al Adevarului si cenzureaza libertatea de exprimare in numele pre-ofensatilor din diverse minoritati "oprimate", despre care nu ai voie decat sa spui ca reprezinta viitorul luminos al omenirii.
  Orice altceva este "discriminare" in viziunea CNCD.
  • +2 (6 voturi)    
   corect (Vineri, 26 iunie 2020, 16:35)

   Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui jondo

   Pentru discriminari reale, putine, gen nu servim rromi, exista alte instrumente legale de combatere.
   Institutie creata ca sa fim in randul lumii si sa nu mai putem spune unui prost ca e prost, ca-l discriminam, defaimam si hartuim.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by