Aproape 200.000 de euro a investit Primăria localității Liebling din județul Timiș pentru reabilitarea stadionului din comună. Investiția a fost inaugurată cu fast, duminică. Mingea a fost adusă cu elicopterul, iar edilul a avut oaspeți de seamă - de la primarul Timișoarei, Nicolae Robu, la parlamentari de județ, scrie tion.ro.

inaugurare stadionFoto: tion.ro

Stadionul din Liebling a fost reabilitat de primărie, iar primarul a ținut să marcheze momentul cu meciuri amicale și cu o festivitate. În tribune au fost zeci de oameni, iar colegii de partid (PNL) ai edilului au dat cu piciorul în minge, care a fost adusă cu un elicopter direct în arenă. S-a făcut și sfințirea stadionului.

La eveniment au participat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, cu soția, senatorul Alina Gorghiu și deputatul Marilen Pirtea, precum și Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, pentru reabilitarea stadionului au fost investiți aproape 200.000 de euro. 513.000 lei, adică jumătate din sumă, au costat lucrările de reparații la acoperiș și termosistem, tencuiala decorativă, refacerea tribunei cu scaune tricolore, reparațiile la trotuar și împrejmuire. Alți 441.000 de lei s-au dat, conform SEAP, pe rulourile de gazon, pregătirea solului, sistemul de drenaj pentru suprafața de joc, plasele anticârtiță și sistemul de irigare. În total, aproape 954.000 de lei, echivalentul a 197.000 de euro, scrie Tion.ro.

Primarul din comună nu a putut fi contactat pentru a comenta festivitatea de inaugurare.