Fata de 17 ani din Borșa, județul Maramureș, pentru care Poliția Română a emis sâmbătă noapte o "alertă de răpire copil", a fost găsită nevătămată, duminică, în județul Arad, potrivit Poliției.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliția Maramureș a anunțat duminică revocare urmăririi Corinei Andreea Adam, întrucât aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad.

Polițiștii spun că sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care fata a fost luată de pe stradă, sâmbătă, de un tânăr.

"Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate", a anunțat duminică Poliția Maramureș.

La acțiunile de căutare a fetei au luat parte polițiștii din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bihor, Cluj, Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcției de Operațiuni Speciale.

Fata de 17 ani a fost dată în urmărire în noaptea de sâmbătă spre duminică. "Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa, care și-a continuat deplasarea într-o direcție necunoscută", anunța Poliția Română.