O femeie din Piteşti s-a întâlnit sâmbătă, la revenirea acasă, la uşa locuinţei sale, cu un hoţ care intrase în casă şi care furase mai multe lucruri de valoare. Bărbatul, care a fugit la apariţia proprietarei, a fost identificat şi prins, fiind vorba despre un recidivist.

HotNews.roFoto: Hotnews

Incidentul s-a produs sâmbătă după amiază, într-un cartier din municipiul Piteşti, transmite Poliția Argeş, citată de News.ro.

Piteşteanca în vârstă de 41 de ani a sesizat Poliţia povestind că, în momentul în care a revenit acasă, pe uşa locuinţei sale ieşea un bărbat care avea asupra sa un bagaj şi care a fugit în momentul în care a văzut-o.

"Persoana vătămată a oferit semnalmente ale persoanei. În scurt timp, cel în cauză a fost identificat de poliţiştii de ordine publică, în zona cartierului Popa Şapcă, şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul depistat ar fi sustras mai multe bunuri electronice din locuinţa în cauză, bunuri care au fost recuperate în totalitate şi restituite persoanei vătămate”, au declarat oficialii Poliţiei Judeţene Argeş.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că suspectul are 36 de ani, este din Căteasca, şi are antecedente penale. În cursul zilei de duminică, el va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.