Șeful Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din Poliția Capitalei este inculpat într-un dosar penal, iar instituția a anunțat sâmbătă demiterea acestuia.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem precizarea că șeful Serviciului de Investigarea Criminalității Economice a fost pus la dispoziție, în cadrul unei subunități de poliție, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat. Reiterăm faptul că Direcția Generală de Poliție a Municipiului București nu tolerează abaterile de la jurământul depus, de la Statutul Polițistului și de la legile în vigoare", a transmis Poliția Capitalei printr-un comunicat de presă.

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din Direcția Generală de Poliție a municipiului București era condus de comisarul șef de poliție Gabriel Necșulescu, potriviit site-ului instituției.

Conform unor surse din Poliție citate de gandul.info, în cursul zilei de joi, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Poliției Capitalei a venit o înștiințare din partea DNA prin care instituția era notificată că șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a fost inculpat într-un dosar de corupție.