O petrecere pe malul Siretului la care participau peste 60 de oameni, în condițiile în care evenimente cu un număr atât de mare de persoane sunt interzise din cauza pandemiei de COVID, a fost întreruptă sâmbătă dimineață de polițiștii din Galați. Organizatorul - care s-a dat de gol după ce au fost postate imagini pe Facebook - a fost amendat cu 3.000 de lei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, intervenţia poliţiştilor a avut loc în urma apariţiei pe Facebook a unor imagini de la petrecerea organizată pe malul râului.

Poliţiştii Secţiei 3 Galaţi au mers la faţa locului şi au constatat că pe malul râului Siret, în zona cunoscută sub denumirea de "satul pescăresc", pe un teren proprietate privată, se afla în desfăşurare o petrecere privată, la care participau peste 60 de persoane, nefiind respectate regulile de distanţare fizică, potrivit Agerpres.

A fost identificat organizatorul petrecerii, un bărbat, de 49 ani, din Galaţi, care a fost amendat cu 3.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfăşurarea unui eveniment privat în aer liber. Toate persoanele aflate la faţa locului s-au conformat recomandărilor poliţiştilor, părăsind zona.