Trei copii din Reșița sunt acuzați că au bătut un tânăr, apoi l-au ars de viu, acesta fiind găsit carbonizat pe o stradă din oraș. Cei trei au fost arestați, acuzați de omor calificat, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis marți de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin luni, în jurul orelor 04.00, la un sălaş aflat pe strada Albăstrelelor, din Reşiţa, a fost găsit cadavrul incinerat al unui bărbat.

S-a stabilit că este vorba de un bărbat care a fost inițial într-un alt loc, din oraș cu doi adolescenți de 17 și 16 ani.

A fost, apoi, transportat pe malul Bârzavei, unde a fost din nou agresat ulterior de aceleaşi persoane, ceea ce a făcut ca bărbatul să intre într-o stare de semi-inconştienţă.

Așa a fost transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către cei doi agresori, precum și de un alt copil, în vârstă de 12 ani, la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din Reşiţa, unde a fost din nou bătut.

Ulterior, cât încă victima se afla în viaţă, a fost incendiată de către doi dintre agresori, ceea ce a dus la decesul victimei.

Față de agresorii inițiali, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, începând cu data de 15 iunie, iar marți Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a formulat propunere de arestare preventivă la Tribunalul Caraş-Severin pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.