Trei bărbați care au furat, sâmbătă, mai multe televizoare dintr-un centru medical din Sectorul 1 al Capitalei au fost prinși de polițiști după ce suspecții s-au luat la ceartă cu un taximetrist.

HotNews.roFoto: Hotnews

”În dimineața de 13 iunie, polițiști din cadrul Secției 19, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat trei bărbați aflați într o dispută verbală cu un taximetrist. Asupra lor au fost identificate mai multe bunuri, tinerii neputând explica proveniența lor (trei televizoare)”, arată un comunicat al Poliției Capitalei.

Potrivit documentului, în urma audierilor și cercetărilor efectuate s-a stabilit că aceștia ar fi pătruns în sediul unui centru medical, situat în sectorul 1, de unde au sustras mai multe bunuri. Din holul imobilului respectiv a fost sustrasă și o bicicletă.

Parte din bunuri au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

În urma cercetărilor efectuate de Secția 19 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, 2 dintre tineri au fost reținuți, ulterior instanța dispunand față de unul dintre inculpați măsura arestului la domiciliu, iar față de cel de al doilea, măsura controlului judiciar.