Un tânăr încătușat de poliţişti, după ce ar fi provocat un scandal, în comuna Stănești, din județul Gorj, a acuzat că ar fi fost lovit de oamenii legii. Cei doi agenți au fost amenințați cu bătaia și înjurați, relatează Mediafax.

Politisti amenintatiFoto: Captura video Facebook

Incidentul a avut loc duminică, pe o stradă din comuna Stănești. Polițiștii au fost chemaţi în ajutor, în urma unui scandal izbucnit între mai multe persoane.

Un tânăr a fost încătușat, după ce ar fi fost implicat într-o altercație. În acel moment, bărbatul a devenit recalcitrant, iar în sprijinul său au sărit mai multe persoane care au înjurat poliţiştii prezenți. Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil.

„Vrei să te bat cu pistolul în mână?", se aude vocea unuia dintre tineri.

Cei doi bărbați ar fi reușit să fugă, unul dintre ei fiind prins.

„Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, reușind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa. Imediat, polițiștii, prezenți la fața locului, au solicitat sprijin, astfel încât spre localitatea respectivă au fost redirecționate echipaje de ordine publică și ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr de 23 de ani, din judetul Buzău, se află in custodia Poliției, iar celălalt a fost identificat și este căutat de către forțele de ordine. Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj. La momentul intervenției în cadrul unui eveniment, polițiștii acționează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violență si foarte important, salvarea de vieți”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Atenţie, imagini ce conţin limbaj licenţios!