O fată de 17 ani din localitatea Dârvari, județul Mehedinți, a fost incendiată de un bărbat care a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE Potrivit realitateademehedinti.net, bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu a avut intenția să arunce motorină pe adolescentă, că nu își explică motivul pentru care a comis fapta și că regretă cele petrecute.

Acesta a fost eliberat condiționat din penitenciar în urmă cu aproximativ un an, unde avusese de ispășit o pedeapsă pentru omor.

Polițiștii din Mehedinți a anunțat că se fac cercetări pentru tentativă de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal.

„Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea de socializare și din motive încă necunoscute a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc. Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a declarat pentru Mediafax, Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Din primele concluzii ale anchetei reiese că a intervenit fratele victimei, tot minor, care a reușit să stingă focul.

Bărbatul a fost identificat și se află în custodia Poliției.

Fata a fost internată în spital în urma arsurilor suferite. Victima locuia doar cu bunica și fratele ei.