Cate Blanchett a povestit, într-o discuție cu fostul premier australian, că a suferit un mic accident în timpul carantinei. Celebra actriță premiată cu Oscar a precizat că s-a lovit la cap cu drujba, însă nu a fost vorba despre nimic grav, relatează Guardian.

Cate Blanchett (sursa foto: imdb)Foto: Hotnews

Actrița, care s-a mutat anul trecut din Sydney (Australia) în East Sussex (Anglia), a avut o discuție online cu fostul premier australian Julia Gillard, în cadrul podcastului pe care aceasta l-a înregistrat săptămâna trecută.

“Sunt bine. Am avut un mic accident cu drujba ieri, ceea ce sună foarte, foarte incitant, dar de fapt nu este. M-am ales cu o mică tăietură la cap, dar în rest sunt bine”, a povestit Blanchett. Gillard i-a replicat: ”Ai mare grijă cu drujba aceea. Ai un cap faimos, nu cred că oamenii ar dori să vadă vreo tăietură pe el”.

Blanchett, 51 de ani, locuiește acum în Anglia, cu soțul ei, dramaturgul Andrew Upton și cei trei copii într-o casă lângă Tunbridge Wells. Talentata actriță și-a luat liber un an pentru a-și ajuta fiul cel mare cu examenele de absolvire a liceului.

Următorul proiect al lui Cate Blanchett este thriller-ul Nightmare Alley (Aleea de coșmar), în care va juca alături de Bradley Cooper, Willem Dafoe, Toni Collette și Rooney Mara. Flimul se bazează pe cartea cu același titlu semnată de William Lindsay Gresham și este regizat de Guillermo del Toro.