De obicei, la zilele de naștere sărbătoriții primesc cadouri, dar LINK Academy organizează de ziua sa o altfel de petrecere. În săptămâna aniversară, LINK Academy oferă cadou o reducere de peste 35% din prețul de școlarizare la înscriere, iar toți cei care se înscriu până pe 7 iunie primesc și un bonus – un pachet care vă permite ca după finalizarea școlarizării de un an de zile să vă continuați gratuit perfecționarea de fiecare dată când este nevoie.

Ofertă aniversară la LINK AcademyFoto: LINK Academy

Numărul celor înscriși în condiții aniversare este limitat, de aceea grăbiți-vă și rezervați-vă locul cât mai repede. Mai multe informații despre cum să beneficiați de cadoul de la LINK Academy puteți afla de la acest link.

Cea mai rapidă cale pentru obținerea unui job foarte bine plătit în sectorul IT

Școlarizarea la LINK Academy este destinată tuturor celor care vor să aibă succes și să dobândească cunoștințe și abilități practice care le vor asigura o carieră în IT foarte profitabilă. Cursanții LINK Academy pot alege unul din cele șase programe și într-un an, indiferent de nivelul anterior de cunoștințe, devin experți din domeniul de programare, administrare de rețea, IT business, design 3D și CAD și dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Programul LINK Academy este autorizat de către Departamentul de Examinări Internaționale a prestigioasei universități Cambridge, iar după școlarizare cursanții obțin certificate care le asigură angajarea pe una dintre cele mai bine plătite poziții din zilele noastre. În funcție de dorințele și de posibilitățile cursantului, cursurile se desfășoară în două moduri: tradițional - învățând în clasă, și online - învățând la distanță, așadar perfecționarea în IT este disponibilă și celor care, din cauza obligațiilor, nu au timp să frecventeze cursurile cu regularitate.

Foștii cursanți LINK Academy au deja joburi de cea mai mare perspectivă, cu salarii mari și sigure. Și voi puteți fi la fel în doar 12 luni, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la școlarizarea de la LINK Academy.

Școlarizare cum nu oferă nicio altă instituție

Ceea ce face unică școlarizarea la LINK Academy sunt numeroasele servicii educaționale care vă ajută la realizarea unei cariere de succes.

În timpul școlarizării la LINK Academy obțineți posibilitatea de a vă perfecționa complet gratuit cunoștințele de limbă engleză și germană, ceea ce vă poate oferi posibilitatea de a colabora cu clienți străini și să lucrați peste tot în lume. Datorită colaborării LINK Academy cu companii de succes prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, cursanții au posibilitatea de a intra în contact cu cei mai buni angajatori, ajungând astfel la salarii excelente.

Astfel, acestea sunt câteva dintre beneficiile suplimentare pe care le obțineți complet gratuit școlarizându-vă la LINK Academy.

Luați-vă cadoul pentru un viitor sigur!

Vă amintim că oferta aniversară LINK Academy durează până pe 7 iunie. Dacă și voi doriți ca anul viitor să câștigați bani la cele mai bine plătite joburi în IT, acum este momentul potrivit să faceți primul pas. Profitați de reducerea fantastică de peste 35% din prețul de școlarizare și deveniți un expert IT de top în cele mai convenabile condiții.

Numărul de locuri pentru înscrierea în condiții aniversare este limitat, de aceea nu așteptați - înscrieți-vă imediat și asigurați-vă un viitor de succes.