Aglomerație pe Autostrada Soarelui, luni seară, când se circulă în coloană pe mai multe tronsoane, potrivit Centrului Infotrafic. 1 iunie este sărbătoare națională și zi liberă prin lege, fiind și prima zi în care românii au putut ieși din localitate fără declarație pe propria răspundere sau au putut merge la plajă, iar terasele s-au redeschis.

Aglomeratie pe Autostrada SoareluiFoto: Facebook/ MariLena Lefter

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, luni seară pe autostrada A2 Bucureşti - Constanța valorile de trafic sunt crescute, iar la km 92 (localitatea Dragoș Vodă, județul Călărași) către București, se circulă în coloană pe o distanță de aproximativ 1 kilometru.

Tot pe autostrada A2 București – Constanța, traficul rutier se desfășoară în coloană, pe o distanță de aproximativ 700 de metri, pe sensul către Capitală, în zona kilometrului 33 (localitatea Fundulea).

Șoferii sunt sfătuiți de către polițiști să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.