În data de 30 mai, în jurul orei 02.30, un agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Sos. Ștefan cel Mare, a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto, informează Brigada Rutieră, citează Mediafax.

Control politieFoto: Profimedia Images

Șoferul înregistrase o viteză peste limita admisă pe arteră, conform măsurătorii cu aparatul radar.

Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a incercat extragerea acestuia din mașină, moment în care a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul. Șoferul și-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai polițistului rutier.

La intersecția șos. Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților conducătorul auto a executat o manevră si a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, la acest moment procurorul de caz desfășurând activități în dosar.