Formația de acrobație aviatică Hawks Of Romania a zburat sâmbătă dimineață, în jurul orei 11:00, peste principalele spitale din Bucureşti, în semn de recunoștință faţă de personalul medical implicat în lupta cu Covid-19.

Hawks of RomaniaFoto: Aeroclubul Romaniei Facebook

Astfel, dacă sâmbătă dimineață ați auzit și ați văzut avioane pe cerul Bucureștiului, aceștia erau - George Rotaru – capul formației, Andrei Serbu – stânga interior, Laszlo Ferencz – dreapta interior, Ioan Aviatorul – stânga exterior, Teodor Munteanu – dreapta exterior.

Aceștia au survolat cu 2 EXTRA 330SC și 3 EXTRA 300L Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș", Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Victor Babeș” și Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" (Spitalul Militar).

În drumul parcurs spre spitale, au putut fi observați și din Piața Victoriei, Piața Unirii, Bulevardul Ștefan cel Mare, Bulevardul Unirii sau Piața Constituției și orice alte locații de pe traseu.

Alături de Hawks of Romania, a participat și o aeronavă ZLIN 242 care a avut rolul de a fotografia de la înălțime această acțiune, cu un echipaj format din Andrei Ionut și Bogdan Ionut Hrusca.

Imagini din zona Spitalului Victor Babeș: