Ambasadorul României la Beijing, Basil Vasilică Constantinescu, a mai fost implicat într-un accident auto în vara anului trecut, când a intrat în spatele unei mașini, au declarat pentru HotNews.ro surse diplomatice, precizând că atunci două persoane au fost rănite ușor.

Vasilica ConstantinescuFoto: mae.ro

Potrivit surselor citate, atitudinea ambasadorului a fost semnalată atât Ministerului Afacerilor Externe, cât și Administrației Prezidențiale.

Ministerul Afacerilor Externe de la București a confirmat, vineri, faptul că ambasadorul României în China, Vasilică Constantinescu, a fost implicat într-un accident de circulație.

Reacția MAE vine după apariția în spațiul public a unor informații privind acest incident ce ar fi avut loc acum câteva săptămâni.

”Cu privire la informațiile apărute în mass-media referitoare la implicarea ambasadorului României la Beijing într-un accident de circulație, fără victime, MAE precizează că situația semnalată face deja obiectul unor cercetări în curs, aspectele în cauză fiind tratate cu maximă seriozitate. În acest moment al cercetărilor, nu pot fi oferite informații suplimentare”, a transmis MAE.