Celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram, a murit, anunță Familia Regală a României, anunță RomâniaRegală.ro

Paul BandramFoto: romaniaregala.ro

Fiu al Alteței Sale Regale Principesa Ecaterina a Greciei și Danemarcei (sora mezină a Reginei-Mamă Elena) și a lui Richard Brandram, ofițer în Armata Marii Britanii, Paul Brandram s-a născut la 1 aprilie 1948 și a profesat întreaga sa viață în City of London, în domeniul financiar și bancar.

”Majestatea Sa Margareta și surorile sale au cunoscut bine pe vărul tatălui lor, care era apropiat ca vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta și Elena. Paul Brandram a fost adesea invitat de mătușa sa, Regina-Mamă Elena, la Villa Sparta de la Florența, ocazii cu care se revedea cu Regele Mihai, Regina Ana și întreaga familie.

Majestatea Sa Margareta, care a locuit la Villa Sparta, a petrecut vacanțele împreună cu Principesa Ecaterina și fiul ei, Paul. Paul Brandram fost o personalitate discretă, generoasă și profund legată de familie.

Majestatea Sa și Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanțe soției celui dispărut, dna Katherine Brandram”, mai scrie România Regală.ro.