​​Good Days Therapy, companie românească, unic importatoare a produselor Barny`s® Born in Canada, se alătură luptei de combatere a virusului Covid-19 în România, printr-o donaţie de 50000 lei şi produse în valoare de 68242.50 lei, precum Celadrin, Coenzima Q10 Dual ș.a., atât pentru eroii noştri din prima linie, medicii, cât și pentru pacienți. Aceste fonduri vor contribui la sprijinirea cadrelor medicale şi pacienţilor care se află în Spitalele Județene de Urgență Vaslui și Piatra Neamţ.

Good Days TherapyFoto: Good Days Therapy

Partenerul nostru în această misiune este Fundaţia Preţuieşte Viaţa care va dona spitalelor, din partea noastra, atat produse naturale, cât și materiale de protecție pentru personalul medical (combinezoane, mănuși, măști 3 pliuri, măști FPP2, etc).

Preţuieşte Viaţa, alături de fondatorul acesteia, Andreea Marin, este un ONG care se implică activ în campanii umanitare şi care de-a lungul timpului a adunat solidaritate şi ajutor din toate părţile.

Medicii din toată ţara, duc în momentele acestea o luptă foarte grea şi solicitanta, ca să ne ofere siguranţă. Toate gândurile noastre pozitive merg spre cei aflaţi în dificultate pentru că împreună vom putea depăşi orice problemă #impreunareusim.

Ne dorim să susţinem cadrele medicale, care luptă zilnic pentru a salva cât mai multe vieţi, dar şi pacienţii care au nevoie de o îmbunătăţire a imunităţii şi sănătăţii generale: Coenzima Q10 Dual conferă energie sporită, reducând oboseala şi extenuarea, protejează inima, ajută sistemul imunitar.

Celadrin Unguent Forte se administrează pentru relaxarea şi detensionarea articulaţiilor şi muşchilor, în caz de efort prelungit şi suprasolicitare a coloanei şi articulaţiilor. Am vrut prin aceasta donaţie să dăm o speranţă în plus oamenilor care doar prin gânduri bune şi pozitivitate vor izbăvi.

Sloganul Good Days Therapy (good-days.ro) este bucură-te de sănătate, bucură-te de viață!, pentru că sănătatea este cea mai de preţ şi trebuie să avem grijă de ea. Solidaritatea în faţa pericolelor ne va ajuta în acest impas, doar #impreunareusim să îi protejăm pe cei mai vulnerabili dintre noi.

Acţiunile şi activităţile noastre zilnice au la baza respectul pe care îl oferim zilnic tuturor oamenilor, naturii, dar şi nouă înşine. La acest crez se alătură promisiunea şi datoria noastră faţă de toţi cei care au nevoie de sprijin în această perioadă. De la început, ne-am dorit să clădim o bază solidă împreună cu cei care aleg zilnic să folosească produse naturale şi calitative.