O fetiţă din Galaţi a avut parte, miercuri, de o surpriză chiar de ziua ei: a primit un tort de la jandarmi. Aceștia i-au dus cadoul la uşa apartamentului chiar în ziua în care ea a împlinit 6 ani. Fata a rămas fără cuvinte şi de abia a reuşit să le mulţumească jandarmilor pentru surpriză, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi au povestit că au făcut această surpriză deoarece au auzit că fata îi iubeşte pe jandarmi. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât a fost făcută chiar în ziua în care fata a împlinit șase ani.

„Zilele trecute primeam la sediul Jandarmeriei un mesaj de la un părinte care ne spunea că fetiţa lui iubeşte foarte mult jandarmii. Astăzi (miercuri-n.r.), fiind ziua ei, ne-am gândit să-i facem o surpriză”, a spus Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Jandarmii au comandat un tort şi, echipaţi corespunzător, au mers la uşa apartamentului în care locuieşte copilul.

„Ana Maria, ţi-ai exprimat dorinţa să ne cunoşti. Noi ne-am gândit să-ţi facem o surpriză de ziua ta şi ţi-am adus un tort”, i-au spus jandarmii fetiţei care a deschis uşa.

Fetiţa a fost surprinsă de vizita jandarmilor şi aproape a rămas fără voce. Ea a ascultat în timp ce i s-a cântat la mulţi ani, a suflat în lumânarea de pe tort şi le-a mulţumit jandarmilor.