Anul acesta, Ziua Muncii vă aduce mai mult decât ocazia de a vă odihni și bucuria de a mânca și bea… Vă aduce posibilitatea de a vă schimba viața și de a vă lupta pentru un job sigur!

LINK AcademyFoto: LINK Academy

De acest lucru s-a ocupat LINK Academy, care a organizat o mare ofertă de 1 Mai care vă permite să obțineți o reducere de până la 750 euro pentru școlarizarea de un an de zile pentru cele mai căutate joburi IT.

Deveniți parte din clasa muncitoare IT și dobândiți cunoștințe pentru cele mai bine plătite joburi

Această sărbătoare este așteptată de majoritatea lucrătorilor, luptându-se să ajungă în general la un job, să aibă un salariu care le va oferi un trai decent și să lucreze în condiții normale.

Totuși, există o clasă muncitoare care nu trebuie să ducă o luptă pentru drepturile sale, chiar și în momentul în care, din cauza pandemiei, a apărut o mare criză referitoare la numărul locurilor de muncă. Cei care au înțeles că viitorul este în tehnologia informației și au devenit parte din clasa muncitoare IT, nu doar că nu trebuie să-și facă griji pentru job, ci pot să aleagă unde și pentru ce salariu vor lucra.

Sectorul IT este una din ramurile rare ale industriei care nu este afectată de criză în mare măsură, iar numărul joburilor și căutarea personalului de calitate este în creștere. De aceea, LINK Academy recomandă: „Fie ca acest 1 Mai să nu treacă doar cu mâncare, băutură și odihnă. Profitați de el pentru a vă schimba viața și cariera!”

Reducere de 750 euro pentru cea mai modernă școlarizare IT din regiune

Marea ofertă de 1 Mai la LINK Academy durează doar până pe 6 mai și vă oferă înscrierea cu o reducere de 750 euro pentru cea mai modernă școlarizare IT pe un an de zile. Voi trebuie doar să decideți care din cele 6 domenii corespunde cel mai mult intereselor voastre: Programare, Design și multimedia, Administrare, IT business, Design 3D și CAD sau Dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Prin școlarizarea la LINK Academy veți asimila cunoștințe și abilități pentru lucrul avansat cu calculatoare și pentru începerea unei cariere profitabile. Pe lângă asta, veți avea posibilitatea de a intra în contact cu cei mai buni angajatori prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei găsind rapid un job foarte bun. Pentru o carieră de succes și posibilitatea de angajare în companii străine, LINK Academy le asigură cursanților săi și perfecționarea gratuită de limbă engleză și germană. Prin intermediul aplicațiilor Android și iOS veți avea posibilitatea să învățați oriunde v-ați afla.

Învățare în clasă sau prin internet

Cunoștințele practice, necesare pentru a începe o carieră în IT, le puteți obține prin modalitatea care vă corespunde cel mai mult – tradițional sau prin școlarizarea online, prin intermediul platformei pentru studiu la distanță.

Această platformă vă oferă posibilitatea ca, prin internet, să parcurgeți materia, să urmăriți cursurile, să comunicați cu coordonatorii și cu colegii și aveți aceleași condiții de școlarizare ca și cursanții care urmăresc cursurile din clasă, de oriunde v-ați afla. Ambele modele de școlarizare vă aduc aceeași expertiză și șansa de a obține unul dintre numeroasele certificate IT recunoscute pe plan internațional, precum Oracle, Zend, Autodesk, Adobe, Microsoft, Google etc. Aceste certificate vor prezenta dovada oficială a cunoștințelor dobândite.

Numărul de locuri este limitat. Înscrieți-vă la timp!

Oferta de 1 Mai la LINK Academy durează până pe 6 mai, iar numărul cursanților care vor putea obține o reducere de până la 750 euro la înscriere este limitat. Se menționează că numărul locurilor libere va fi împărțit în funcție de sosirea cererilor de înscriere și că toți cei interesați trebuie să se înscrie la timp dacă vor să-și rezerve locul.

Dacă doriți să începeți școlarizarea IT la LINK Academy, care vă va oferi posibilitatea ca sărbătoarea de 1 Mai de anul viitor să vă întâmpine ca un expert foarte bine plătit, înscrieți- vă accesând acest link.