Un bărbat din Capitală care ar face parte din cercul celui autointitulat ”Spartacus, idolul fetelor”, implicat în scenele violente de stradă din cartierul Rahova, a fost reținut după ce i-a amenințat pe polițiști prin mesaje postate pe Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, polițiștii s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, după ce în 20 aprilie au apărut în spațiul public videoclipuri în care un bărbat amenință polițiștii Secției 24 de Poliție.

Ulterior, Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 a preluat cercetările, acestea fiind extinse și pentru infracțiunea de instigare publică și incitare la ură sau discriminare.

Suspectul în acest caz a fost identificat duminică și dus pentru audieri la sediul Secției 24 de Poliție, iar procurorul de caz a decis menținerea măsurii de reținere. Bărbatul urmează să fie dus la Judecătoria Sectorului 5 Bucuresti cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul reținut este Gabriel Terry, unul dintre prietenii celui autointitulat ”Spartacus, idolul fetelor”, implicat în scenele violente de stradă care au avut loc în urmă cu o săptămână în cartierul Rahova, au declarat pentru HotNews.ro reprezentanți ai Poliției.