Nouă persoane s-au luat la bătaie, luni seara, pe o stradă din orașul Copșa Mică, județul Sibiu. A fost nevoie de intervenţia mascaților pentru a calma spiritele, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Polițiștii din orașul Copșa Mică au fost solicitați să intervină pe strada 1 Decembrie, pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane.

Pentru ca scandalul să nu degenereze, au intervenit mai multe echipaje de polițiști, inclusiv din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov și polițiști locali.

Din primele cercetări, scandalul a izbucnit din cauza unor neînțelegeri mai vechi și a consumului de alcool, între nouă bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani.

”Cei implicați s-au agresat reciproc. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat intervenția echipajelor medicale”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Forțele de intervenție reușit să restabilească ordinea publică, cei implicați părăsind zona în scurt timp de la apariția oamenilor legii. În acest caz se fac verificări și se vor aplica măsuri legale.