Mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică, pe o stradă din Săcele, județul Brașov. A fost nevoie de intervenția poliţiştilor pentru a-i calma pe scandalagii. Într-o înregistrare video publicată de Sindicatul Național al Agenților de Poliție, apoi ștearsă de pe Facebook, se vede cum mai multe persoane se iau la bătaie, o persoană intră cu o mașină în plin în altele, iar apoi mașina este distrusă și șoferul este bătut crunt. Scene violente în stradă au avut loc și în Capitală, în cartierul Rahova, dar și într-un cartier de la periferia Ploieștiului unde, de asemenea, a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine.

Bataie in plina strada in SaceleFoto: captura ecran

În imagini se mai observă cum inițial polițiștii de la fața locului par a fi depășiți numeric de situație și se întreabă unii pe alții dacă să tragă sau nu.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane, transmite Mediafax.

Au intervenit ehipaje formate din polițiști și jandarmi, acestea reușind să aplaneze conflictul.

„Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.

Surse locale declară să bătaia între mai multe persoane a pornit după ce cei implicați au consumat alcool.

Scandal și în cartierul Rahova din București / Polițiști, jandarmi și luptători SAS au intervenit în forță/37 de persoane duse la audieri

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a informat Poliţia Capitalei, potrivit Agerpres. Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost imobilizate şi au fost duse la audieri.

Conflict în cartierul Mimiu din Ploieşti - au intervenit poliţişti, jandarmi şi luptători SAS

Un conflict între mai multe persoane a avut loc, duminică seara, pe strada Brădetului din Cartierul Mimiu de la periferia municipiului Ploieşti, în zonă intervenind mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale (SAS), a informat IPJ Prahova, citată de Agerpres.