Un număr de nouă persoane au fost duse, până la ora transmiterii știrii, la Poliția Hunedoara, după ce mai mulți oameni ai legii au fost agresați verbal de oameni din oraș pentru că au legitimat un biciclist beat. În continuare, polițiști și jandarmi se afla la fața locului și supraveghează zona, potrivit Mediafax.

Scandal in hunedoaraFoto: Captura de ecran

„În cursul acestei zile se vor dispune, împreună cu procurorul de caz, măsurile legale ce vor fi luate, în continuare, în acest caz. Până în momentul de față, nouă persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru audieri, în cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmite Poliția Hunedoara.

Conform sursei citate, în funcție de participatia fiecăruia la comiterea faptelor, vor fi dispuse măsuri legale.

„Ancheta va continua în acest caz, în vederea luării de măsuri față de toți cei implicați. Dispozitive de ordine publică, constituite din polițiști si jandarmi, sunt prezente în continuare în zonă, nemaifiind înregistrate incidente”, mai spune sursa citată.

Zeci de persoane au înjurat, sâmbătă după-amiaza, poliţiştii din oraşul Hunedoara. Angajaţii Ministerului de Interne (MAI) au oprit un biciclist pentru a verifica dacă respectă măsurile restricţionării circulaţiei și mai mulți localnici au început să agreseze verbal oamenii legii.

Un biciclist băut a fost oprit de poliţişti pentru a verifica dacă bărbatul respectă măsurile restricţionării circulaţiei. În acel moment, bărbatul a devenit recalcitrant iar în sprijinul său au sărit mai multe persoane care au lovit poliţiştii şi jandarmii prezentți. Pentru a-i linişti, poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical.