A mai rămas puțin timp până la Paște. Surprinde-ți apropiații cu un răsfăț pe măsură, chiar dacă în această perioadă statul în casă ne împiedică să avem parte de răsfățul din anii precedenți. Preparatele tradiționale de Paște merg de minune alături de băutura preferată. Aperitivele pot fi însoțite de un digestiv, în timp ce friptura de miel este mai gustoasă dacă i se asociază un vin roșu de calitate, în timp ce deserturile merg de minune alături de un vin rose sau chiar alături de șampanie.

Promotii de la finestore.roFoto: Captura

Vestea bună este că, chiar dacă nu poți ieși din casă, pe internet există o mulțime de magazine de unde poți comanda băuturile favorite, fie pentru tine, fie pentru a le face cadou cuiva drag. Însă cum alegi magazinul potrivit ție și nevoilor tale? Iată câteva aspecte la care trebuie să fii atent atunci când alegi magazinul online de băutură.

Detalii despre produsele vândute

Toată lumea își dorește să șție ce cumpără, mai ales dacă nu este un mare cunoscător al produselor alcoolice sau dacă dorește să cumpere băutură pentru o persoană dragă. Tocmai pentru a te ajuta în alegerea produsului potrivit, fiecare sortiment comercializat pe site-ul FineStore.ro beneficiază de o descriere amănunțită ce implică istoria produsului, notele degustării, premii, caracteristici și opinii.

Pachete de băutură avantajoase

Dacă vrei să cumperi mai multe produse, la un preț mai mic, ofertele de pachete de băutură sunt cele potrivite ție. La finestore.ro te poți bucură de cele mai bune prețuri la băuturile tale preferate, acum și sub formă de pachete de băuturi smart, special create pentru cele mai rafinate gusturi. Cumperi mai mult, plătești mai puțin și te bucuri mai des de momente de răsfăț, petrecute alături de cei dragi.

Coșuri cadou pentru cei dragi

Este o perioadă în care nu ne putem întâlni cu cei dragi. Surprinde-i plăcut cu un cadou care să fie livrat la ușa lor. Alege unul din cele peste 80 de coșuri cadou, special concepute pentru Paște, pentru a le aduce puțină bucurie în suflete.

Special pentru ei finestore.ro a creat coșuri cadou inspirate de momente petrecute împreună. Descoperă selecția de praline, trufe și bomboane de ciocolată dintre cele mai sofisticate, băuturi fine, ceaiuri selecționate din toate colțurile lumii, cafea intens aromată, cosmetice, accesorii sau lumânări parfumate și bucurați-va împreună de sărbători, chiar dacă nu sunteți în aceeași casă.

Livrarea și suportul cu clienții

Un alt aspect esențial îl constituie livrarea, mai ales în această perioadă când se fac multe comenzi online. Finestore.ro oferă transport gratuit în toată țară pentru comenzi de peste 199 de lei. În plus, livrarea este făcută în 1-2 zile lucrătoare (exceptând perioadele foarte aglomerate).

Așadar, fie că dorești să plasezi o comandă online, telefonic sau să ridici chiar tu pachetul din magazinul sau depozitulfinestore.ro(dacă locuiești în apropiere), vei fi întâmpinat de o echipă care își desfășoară activitatea cu pasiune și devotament, dedicându-și timpul și energia pentru a satisface fiecare client în parte. Experții finestore.ro oferă asistență în timp real și răspund la orice întrebare sau nelămurire cu profesionalism și răbdare.