Un jandarm din Teleorman s-a împuşcat în cap, sâmbătă, în timpul serviciului, când păzea un hotel din Alexandria în care erau cazate mai multe persoane aflate în carantină. Potrivit unor surse locale citate de Mediafax, jandarmul se despărţise de curând de soţie, iar acesta ar fi fost motivul gestului său.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sâmbătă, acesta se afla în serviciu, împreună cu un poliţist local, la un centru de carantină din Alexandria. La un moment dat, bărbatul a scos arma din dotare şi s-a împuşcat în cap.

”Poliția municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic 112 cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se află o persoană în stare de inconștiență, care prezintă o plagă prin împușcare”, anunţă Poliţia Teleorman.

Procurorii Parchetului Militar al Curții de Apel București fac cercetări în acest caz. Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman, jandarmul era angajat în anul 2009, iar ultima testare psihologică a acestuia a avut loc în anul 2017, când a fost declarat apt.