Global Shapers Bucharest Hub și CFA Society Romania, organizează în data de 7 aprilie, ora 19:00, un webinar despre contextul actual economico- financiar, din perspectiva administrației publice, a societății și a antreprenorilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Lectorii acestui webinar, Andreea Nica, CFA si Cristian Tudorescu ne vor spune cum putem să ne îmbunătățim deciziile financiare în acest context, care sunt oportunitățile de investiții și ce principii sănătoase de economisire și investire trebuie să știm.

Independența financiară este fundamentală pentru o calitate înaltă a vieții și vitală în vreme de șocuri financiare. În perioada aceasta, în care suntem afectați la nivel global de pandemia cauzată de virusul Covid-19, este foarte important să ne gestionăm corespunzător veniturile și economiile și să înțelegem care sunt oportunitățile de a le multiplica.

“Acum suntem cu toții vulnerabili, dar după depășirea perioadei de criză rămân vulnerabili cei care nu au o minimă indepedenta financiară. Pentru cine nu are rezerve, lucrurile devin foarte complicate. Independența financiară este un număr, se calculeaza. Organizăm acest eveniment pentru a-i ajuta pe participanți să își calculeze acest număr dacă își doresc, să conștientizeze și să acționeze pentru îmbunătățirea finanțelor personale!" declară Andreea Nica, CFA.

"În cadrul webinarului vom aborda principalele scenarii pe care le au în vedere investitorii la acest moment, atât pe piețele internaționale de acțiuni cât și pe piața locală. Suntem într-un mediu de informații incomplete și incerte, de aceea abordarea pe două scenarii, unul de baza și un altul mult mai negativ, poate fi utilă într-o perspectiva investițională. De asemenea, vom reitera principalele repere de economisire și de investiție, având în vedere un orizont lung de timp. Deși acum piețele și investitorii își caută ancore pe termen scurt și mediu, este important să nu se piardă din vedere perspectiva unor investiții cu orizont de 5-10 ani.", declară Cristian Tudorescu.

Andreea Nica, CFA este membră a Consiliului Director al Asociaţiei CFA Romania şi manager de proiect al programelor educaţionale ale organizaţiei. Este specializată în domeniul investiţiilor financiare și a lucrat timp de 10 ani în sectorul bancar, iar în prezent administrează activitatea de risc pentru o companie agro-business multinațională. De asemenea, colaborează cu companii de training care asigură cursuri de educare continuă în domeniul investițiilor, riscurilor, piețelor de capital și reglementărilor.

Cristian Tudorescu are un background de peste 15 ani în investiții și evaluarea acțiunilor listate la bursă. Este specializat pe analiza fundamentală a companiilor, corelând perspectivele macroeconomice cu cele care țin de piața financiară. Este consultant financiar pentru companii și cofondator al Investors Club, comunitate a investitorilor la bursă.

Participarea la webinar este gratuită și poate fi făcută la acest link.

Partener Media al evenimentului este HotNews.