O altercație între câțiva ciobani dintr-o comună din Suceava s-a soldat pentru trei dintre ei cu câte o amendă de 2.000 de lei pe motiv că nu aveau asupra lor declarațiile pe proprie răspundere, necesare în cazul părăsirii locuinței, potrivit Monitorului de Suceava.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conflictul a avut loc duminică, iar polițiștii de la Secția Preutești au fost sesizați prin 112 de un localnic din Basarabi, care a relatat că trei consăteni au venit cu scandal la el, iar unul l-a lovit cu pumnul în față. Victima care se afla cu oile la păscut a declarat că nu dorește să se prezinte la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, neavând leziuni, dar va depune plângere.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cei trei localnici nu își justificau prezența în zonă și nu aveau declarații pe propria răspundere privind motivul ieșirii din case, astfel că i-au amendat pe toți trei, cu câte 2000 de lei. De asemenea, au deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”, potrivit Monitorului de Suceava.