Un asistent de la Spitalul Floreasca este acuzat că a furat din depozitul spitalului 2.000 de măşti şi dezinfectanţi, după care a vândut echipamentele medicale unei alte persoane, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Polițiștii din București au pus în aplicare, vineri, un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat suspect într-un dosar pentru furt. Bărbatul a fost prins în județul Teleorman.

În același timp, polițiștii au făcut două percheziții, una la locuința bărbatului și alta la locul său de muncă, în vestiar.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în data de 29.03.2020, în afara orelor de program s-ar fi prezentat la locul de muncă, unde ar fi pătruns în depozitul și ulterior în magazia unității sanitare unde are locul de muncă, de unde ar fi sustras 2.000 de măști și recipiente de dezinfectant, pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice”, arată Poliția Capitalei.

Polițiștii au mai găsit 550 de măști de protecție.

Bărbatul a fost reținut pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat magistraților. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul este asistent la Spitalul Floreasca.