Global Shapers Bucharest Hub și CFA Society Romania, organizează în data de 7 aprilie, ora 19:00, un webinar despre contextul actual economico- financiar, din perspectiva administrației publice, a societății și a antreprenorilor. Lectorii acestui webinar ne vor spune cum putem să ne îmbunătățim deciziile financiare în acest context, care sunt oportunitățile de investiții și ce principii sănătoase de economisire și investire trebuie să știm.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Rolul comunității Global Shapers este acela de a fi mereu alături de societate, și în momentele bune, dar și în cele mai dificile. Considerăm că în această criză mulți români sunt preocupați de finanțele personale și am ales ca împreuna cu Asociația CFA Romania să facem un eveniment online prin care să discutăm ce facem cu resursele pe care le avem și cum se gestionează mai bine banii în timp de criză.” declară Nassim Abu-Rjala, membru al Global Shapers Bucharest Hub.

Independența financiară este fundamentală pentru o calitate înaltă a vieții și vitală în vreme de șocuri financiare. În perioada aceasta, în care suntem afectați la nivel global de pandemia cauzată de virusul Covid-19, este foarte important să ne gestionăm corespunzător veniturile și economiile și să înțelegem care sunt oportunitățile de a le multiplica.

"Suntem în mijlocul unui eveniment de forță majoră care ne face pe toți vulnerabili în același moment și, din multe puncte de vedere, în același fel. Cu toții avem acces limitat sau condiționat la bunuri și servicii, nu avem mobilitate, situația financiară ne este afectată de restrângerea activității, sănătatea noastră depinde de aceleași condiții pe care le poate oferi sistemul medical. Cu toate acestea, adevărata provocare în administrarea acestei situații vine după ce #NuMaiStamInCasa. Atunci vom trece printr-o perioada în care cei care au rezerve, economii, investiții, active care le aduc venituri sau pe care le pot lichida vor putea să se adapteze mai ușor la “noul normal”.” declară Andreea Nica, CFA, membră în Consiliul Director al Asociației CFA Romania.

Participarea la webinar este gratuită și poate fi făcută la acest link.

Partener Media al evenimentului este HotNews.