O ambulanţă în care se afla un pacient s-a răsturnat, sâmbătă seara, pe o stradă din Alexandria, după ce s-a lovit cu o mașină într-o intersecție. Potrivit unor surse locale, echipajul de salvare transporta la spital o persoană aflată în izolare, informeaza Mediafax.

Ambulanta SMURDFoto: Agerpres

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Teleorman, ambulanţa ar fi pătruns într-o intersecţie din Alexandria pe culoarea roşie a semaforului, dar avea semnalele luminoase în funcţiune, apoi a lovit o mașină care a intrat în intersecţie pe culoarea verde. În urma impactului, un asistent medical a fost rănit.

Surse locale spun că ambulanţa transporta către spital o persoană aflată în izolare. Pacientul a fost preluat de un alt echipaj şi dus la spital.

„În timp ce un bărbat în vârstă de 43 de ani din Alexandria conducea un autoturism pe strada H.C.C., din direcția str. Negru Vodă către str. Libertății, la intersecția cu strada Dunării a pătruns pe culoarea verde a semaforului electric și a intrat în coliziune cu o ambulanță care pătrunsese în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, având în funcțiune semnalele luminoase. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui asistent din echipajul ambulanței”, anunţă reprezentanţii IPJ Teleorman. Ambulanţa răsturnată şi locul unde s-a produs accidentul au fost decontaminate cu substanţe speciale.