Radiourile și Televiziunile locale sunt entități media puternic ancorate în comunitățile în care își desfășoară activitatea. Cu toții fac eforturi deosebite de a-și informa cât mai corect și mai detaliat audiența, în această perioadă extrem de grea pentru întreaga societate, în care activitatea tuturor este afectată major de criza medicală și economică generată de pandemia de Coronavirus.

În acest context dificil, radiourile și televiziunile locale din rețeaua ARBOmedia doresc să se implice și mai mult în viața societății, a comunităților de care aparțin.

Peste 90 de radiouri locale și peste 45 de televiziuni locale, din portofoliul ARBOmedia, își donează spațiul publicitar către acele ONG-uri, asociații sau instituții implicate direct în lupta pentru limitarea efectelor pandemiei de coronavirus. Acolo unde nu sunt disponibile spoturi audio/video realizate de către ONG-uri sau asociații, se vor citi comunicatele acestora în cadrul programelor de știri sau a intervențiilor live.

Încercăm astfel să ne sprijinim eforturile de comunicare ale tuturor celor implicați activ în aceste momente dificile, iar mesajul lor să ajungă la cât mai mulți dintre cei care au nevoie de sprijin.

Stațiile de radio și TV locale care participă la această inițiativă se regăsesc pe www.arbomedia.ro.