Pizza, burgeri, tacos, sushi sau supă de pui? Orice ai avea poftă să mănânci, poți comanda cu încredere de pe foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România. În perioada aceasta în care distanțarea socială este cea mai sigură metodă împotriva răspândirii noului coronavirus, foodpanda a luat toate măsurile necesare de prevenție, astfel încât clienții noștri, livratorii dar și restaurantele partenere să fie în permanență protejați și să nu se expună niciunui risc.

Comanda mancarea prin foodpandaFoto: foodpanda.ro

De aceea, noi îți garantăm că orice comandă plasată pe foodpanda este realizată astfel încât să ajungă la tine în deplină siguranță, pentru ca tu să comanzi fără griji preparatele tale favorite, de la restaurantele preferate.

Livratorii noștri sunt instruiți în permanență să se spele pe mâini în mod regulat și le oferim tuturor geluri dezinfectante pentru a putea să se igienizeze cât mai des pe mâini. În plus, fiecare livrator verifică procedura agreată împreună cu restaurantele partenere pentru ridicarea și livrarea produselor. De asemenea, avem o procedură foarte clară de igienizare a genților pe care fiecare livrator trebuie să o respecte. Echipa foodpanda este în permanentă legătură cu ei pentru a putea evita din timp orice situație de risc care ar putea să apară.

Totodată ne-am asigurat că toate restaurantele noastre partenere au fost informate referitor la cele mai bune practici prin care ar trebui să își păstreze igiena în pregătirea și sigilarea comenzilor, precum și predarea lor doar livratorilor care au asupra lor geanta specială de transport.

Plătește online și ai livrare gratuită și fără contact cu livratorul

Dar ce poți face tu, ca utilizator? În primul rând, te încurajăm să faci plata comenzilor online cu cardul, în aplicație sau în website. Odată ce ai făcut plata electronic, ai la dispoziție o nouă funcționalitate în aplicație: butonul de livrare fără contact, ceea ce înseamnă că livratorul îți va lăsa comanda la ușa apartamentului sau a casei, fără ca tu să intri în contact cu acesta. Butonul este disponibil în secțiunea Detalii livrare, în pagina de Checkout și este bifat automat în momentul în care optezi pentru plata online cu cardul. Pentru a-l putea folosi, trebuie să ai ultima versiune a aplicației care poate fi descărcată sau actualizată în App Storesau Google Play.

Mai mult decât atât, dacă vei alege această modalitate de plată poți beneficia de livrare gratuită la un număr nelimitat de comenzi până la data de 31 martie 2020. Trebuie doar să introduci codul de voucher STAUACASA în pagina de plasare a comenzii la secțiunea Ai un voucher?, după ce ai selectat produsele dorite de la restaurantul ales. Voucherul este acceptat de peste trei sferturi dintre restaurantele listate pe platformă, care pot fi identificate selectând butonul deschidere filtre și aplicând filtrul Acceptă vouchere.

foodpanda monitorizează constant evoluția acestui fenomen legat de coronavirus și te asigurăm că sunt respectate toate normele impuse de autoritățile reglementate pentru sănătatea și siguranța ta, dar și a angajaților noștri.

Și nu uita că ai la un click distanță toate preparatele culinare preferate, dar și noi preparate specifice bucătăriilor internaționale pe care să le încerci în deplină siguranță. #stauacasa

Despre foodpanda

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 2300 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Suceava, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea și Focșani.