Un poliţist din județul Olt a fost prins, marţi, în timp ce primea bani de la o femeie pe care o şantaja. Omul legii i-ar fi cerut acesteia 5.000 de euro ca să nu publice înregistrări compromiţătoare cu ea, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Olt, poliţistul i-ar fi cerut cinci mii de euro unei femei de 52 de ani, din comuna Deveselu, pentru a nu publica pe reţelele de socializare imagini compromiţătoare pentru aceasta.

Marţi, poliţistul a fost prins de colegii săi din Caracal în timp ce primea o sumă de bani.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Caracal au organizat un flagrant delict, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. În urma activității, polițiștii au identificat un bărbat, agent de poliție la un post de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în timp ce primea o sumă de bani de la o femeie, de 52 de ani, din comuna Deveselu.”, anunţă reprezentanţii IPJ Olt.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal fac cercetări în acest caz. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, potrivit reprezentanţilor IPJ Olt.