O angajată a Primăriei Generale a Capitalei este suspectă de coronavirus, a spus marți Gabriela Firea. Femeia ar fi nora ofiţerului în rezervă al MAI în vârstă de 60 de ani, confirmat deja cu boala, potrivit agenției Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Noi, la Primăria Generală, avem o colegă care este nora bolnavului care a fost declarat aseară ca fiind un pacient COVID 19. În acest moment este internată, alături de soţul său şi fiul său, la Spitalul Victor Babeş”, a declarat marți Gabriela Firea, primar general al Capitalei.

Potrivit acesteia, acestora li s-au făcut analizele şi sunt aşteptate rezultatele.

De asemenea, colegii de birou ai angajatei sunt în autoizolare acasă.

Angajata ar fi nora pacientului de la spitalul „Gerota”, ofiţer în rezervă al MAI, confirmat luni cu noul coronavirus și internat cu simptome complet diferite faţă de cele obişnuite în cazul pacienţilor infectaţi cu virusul 2019-nCoV, informa Grupul de Comunicare Strategică.

La câteva zile după internare, pacientul a dezvoltat simptome pulmonare agresive, fapt ce i-a determinat pe medici să ceară efectuarea testului pentru COVID – 19. Bărbatul este ofiţer în rezervă al MAI şi are 60 de ani.