Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, încarcerat din mai 2019 la Penitenciarul Rahova, a postat pe contul ei de Instragram un instastory în care, într-un dialog cu mama ei, răspunde ironic unor întrebări legate de relaţia cu fostul lider al PSD.

Foto:

"Mami, ai fost șocată când ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?”, își întreabă Irina Tănase mama la începutul discuției. Femeia răspunde pe un ton ironic: "Oh, daaa.... Am rămas șocată până în ziua de azi!”.

Urmează alte întrebări și răspunsuri la fel de ironice:

  • "Mami, Liviu este mai mare decât tata?”
  • "Cu cel puțin 30 de ani. Cred că nici nu exista când te-a conceput.”
  • "Voi ați luat la cunoștință de relația noastră în 2019?”
  • "Ieri”.

La final, Irina Tănase are un mesaj pentru fanii preocupați de relația ei cu Liviu Dragnea: "Dacă mai aveți întrebări, mama e deschisă să vă răspundă”.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la protecția Copilului Teleorman. În octombrie 2019, când Dragnea a împlinit 57 de ani, Irina Tănase (27 de ani) a postat pe Instagram, de ziua acestuia, un sonet de dragoste scris de Elizabeth Barrett Browning, o poetă britanică din epoca victoriană.