Pasagerii Blue Air care au achiziționat bilete către Bologna, Florența, Milano sau Torino pentru perioada 27 februarie - 15 martie au posibilitatea să modifice gratuit datele de călătorie, a anunțat, joi, operatorul aerian, într-un comunicat citat de Mediafax.

Blue AirFoto: Blue Air

„Toți pasagerii care au achiziționat un zbor internațional Blue Air, cu date de călatorie între 27 februarie și 15 martie 2020 (inclusiv), către sau dinspre Bologna, Florența, Milano sau Torino, și al căror bilet a fost emis până la 27 februarie 2020 inclusiv, vor putea să iși modifice datele de călătorie în mod gratuit, o singură dată, fără plata taxei de rebooking. Pasagerii vor achita numai diferența de tarif, acolo unde este cazul”, se precizează în comunicat.

Cei care doresc să schimbe data călătoriei trebuie să anunțe operatorul aerian cu cel puțin patru ore înaintea orei de zbor inițiale.

În comunicat se precizează că niciun zbor Blue Air nu a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Compania aeriană a anunțat și măsurile de prevenție luate din cauza epidemiei de coronavirus.

Acestea constau în:

- Verificări permanente ale funcționării corecte a filtrelor de aer din avioane;

- Dezinfectarea, prin nebulizare, a tuturor aeronavelor

- Suplimentarea numărului de măști și a cantității de gel dezinfectant

- Furnizarea de șervețele cu alcool, necesare pentru dezinfectarea mâinilor,

- Informarea permanentă a echipajelor și a pasagerilor cu privire la modalitățile de prevenție.