Vremea se va răci în Bucureşti pe parcursul zilei de joi, iar temperatura maximă va coborî spre 10 - 12 grade, de la 18 - 20 de grade miercuri, arată prognoza specială pentru Capitală publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Joi, 27 februarie, vremea se va răci semnificativ, astfel că temperatura maximă va fi de 10 - 12 grade. Cerul va avea înnorări, mai accentuate din a doua parte a zilei când trecător va ploua. Vântul va avea temporar intensificări cu viteze, în general, între 45 şi 55 km/h, precizează sursa citată.

Pe parcursul zilei de miercuri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în Capitală. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 18 - 20 de grade, iar cea minimă de 5 - 7 grade Celsius.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis trei Coduri galbene de viscol, vânt puternic şi instabilitate atmosferică, care intră în vigoare miercuri şi vizează zone montane sau unele regiuni din 30 de judeţe.